banner

'NAJBOLJA REKLAMA'

CURA PREŽIVJELA TEŠKU NESREĆU, IZ BOLNICE SE KRVAVE GLAVE JAVILA KOZMETIČARKI: ‘Najbolja si!’; primijećujete li zašto?

Kozmetičarka je podijelila jedinstvenu recenziju na svome Twitteru, gdje trenutno ima više od 620.000 lajkova

Nakon što preživite stravičnu prometnu nesreću, izgled vam je vjerojatno posljednja briga. No, Karina Montes pronašla je utjehu tijekom traumatičnog razdoblja u tome što su joj ekstenzije trepavica ostale netaknute nakon nesreće.

Naime, krajem listopada u njezin se automobil zabio kombi. Zadobila je ozljede glave, a auto joj više nije u voznom stanju.

Nakon tri tjedna u bolnici Karina je kontaktirala svoju kozmetičarku Valeriju Briannu kako bi ju pohvalila jer su ekstenzije trepavica cijelo vrijeme ostale na mjestu.

“Hej!! Možda ću zvučati ludo, ali htjela sam ti reći da si najbolja kozmetičarka ikad jer sam bila u užasnoj prometnoj nesreći 30. listopada, a trepavice su se i dalje držale. Oporavljam se sada, ne brini”, napisala je djevojka. Priložila je i fotku iz bolnice na kojoj je krvava i glava joj je u zavojima, no trepavice su netaknute.

Valeria je na Twitteru podijelila ovu jedinstvenu recenziju svoje klijentice i skupila više od 620.000 lajkova.

“Super mi je što je tako pozitivna oko nesreće, nadam se da će se ubrzo oporaviti”, “Ovako se oglašavaju nečije usluge”, “Najbolja reklama ikad”, “Gotovo je poginula, a sretna je zbog trepavica”, “Doslovno krvari iz glave, ali koga briga, trepavice su joj odlične. Odlična energija”, pisali su tviteraši u komentarima.

Povratak na Net.hr