PA ŠTO JE TO SKUHALA?!

ŽENA SE POHVALILA RUČKOM KOJI JE SKUHALA I ZGROZILA INTERNET: ‘Oči mi krvare, pokušat ću zaboraviti da sam ovo ikada vidio’

Bilo je i onih pomirljivih, koji su rekli da je problem ‘samo’ u izvedbi, no većina i samu ideju smatra odvratnom

Na stranici Rate my plate, na kojoj korisnici objavljuju fotografije svojih jela, stanovita Kristi pohvalila se svojom tjesteninom prelivenom umakom od pečenja „Klasika – pašta s umakom“ , poručila, no čini se da korisnici ne dijele baš njen stav kako je riječ o klasičnom obroku.

Iako stranica obiluje neobičnim kombinacijama,  Kristino jelo izazvalo je prilično zgražanje.

“Klasika? Pa i Hamlet je klasik – klasična tragedija, isto to se može reći i za tvoje jelo”.

“Tjestenina sa sokom od pečenja je nešto nevjerojatno odvratno. Ja sam Talijan i oči mi krvare”, komentirao je jedan korisnik, a drugi tvrdi kako bi joj trebalo zabraniti ulazak u Italiju.

“Da, upravo sam čuo, dobila si doživotnu zabranu ulaska u Italiju”.  Neke je ostavila bez riječi. “Sjest ću u kut, u tišini, i pokušati zaboraviti da sam ovo ikada vidio”.

No bilo je onih koji su stali u obranu ove nimalo ugledne kombinacije tjestenine i umaka od pečenja koji se često malo zgusne brašnom i servira uz meso i krumpir. No misle da je problem u izvedbi.

“Istini za volju, ovo je jako dobro. Ipak ja obično dodam povrće i piletinu, ne samo umak”.  Drugi sugeriraju dodati sir.

Povratak na Net.hr