DVA MILIJUNA PREGLEDA

VIRALAN TRIK KOJI MIJENJA GULJENJE KUHANIH JAJA ZAUVIJEK: Sve je gotovo za tren, a potrebna vam je samo – čaša

Žena je demonstrirala kako ona to radi i oduševila milijune

Ako kuhana jaja još uvijek razbijate tako da malo razbijete koru i onda je odvajate prstima, čini se da gubite mnogo dragocjenog vremena. Ovih dana internetom se proširio inovativan trik jedne tiktokerice, koji u potpunosti “mijenja igru”, barem prema komentarima korisnika.

Ovaj videovodič za guljenje kuhanih jaja u samo nekoliko sekundi postao je viralan, a trik je oduševio milijune ljudi. U snimci koju je na TikToku od jučer pogledalo više od dva milijuna ljudi, Rujina Khaled pokazala je kako uz pomoć čaše jednostavno ukloniti ljusku u trenu.

PRAKTIČAN TRIK ODUŠEVIO MASE: Dečko pokazao kako najlakše pospremiti vrećice smrznute hrane; ‘Hvala, promijenio si mi život!’

@rujinakhaled

Perfectly peeled boiled eggs 🥚 #lifehack #stitch #fy #foodtiktok

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Jaja se doslovno gule sama

Kada se jaja skuhaju, sve što trebate napraviti jest staviti jedno po jedno u praznu čašu i dobro protresti nekoliko sekundi. Nakon toga će jaje samo odvojiti od ljuske, a vi trebate jednostavno skinuti ostatke.

“Ovo mijenja sve”, “Savršeno”, “Ovo mi je potpuno promijenilo život”, “Ti si, draga, ovim trikom zauvijek promijenila igru”, komentiraju oduševljeni korisnici TikToka.

Povratak na Net.hr