Teletina i pečeni luk - jednostavno, a tako dobro!

Jelo koje predlažemo možete obogatiti i prilogom od krumpira, najbolje pireom, no mi vam ga predlažemo u jednostavnijoj varijanti uz koju treba poslužiti tek osvježavajuću salatu. Uživajte!

30.6.2011.
15:50
VOYO logo

Priprema:

Meso posolite i popaprite, uvaljajte u fino mljeveni lan i kratko zapecite sa svih strana na vrelom ulju. Izvadite ga i stavite u drugu posudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istom ulju na kojem ste pržili meso, prepržite 30 dag luka i ostalo povrće s popisa. Vratite meso i postavite ga na povrće. Sve zalijte vinom, stišajte vatru i dodajte rajčice i začine. Pustite sve da lagano krčka dok meso ne omekša.

Četiri glavice luke očistite, posolite i zapecite u pećnici, na 200 stupnja Celzijeva oko 30 minuta. Poslužite uz teletinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salatu kojom ćete 'obogatiti' ovaj obrok izaberite prema vlastitom ukusu, no predlažemo da birate sezonsko povrće.

Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106130653006 arti-201106140605006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo