NEMA DALJE, OVO JE VRH

SUPER TRIK ZA GULJENJE ČEŠNJAKA RASPAMETIO LJUDE: Ostat ćete paf koliko je brzo i lako; ‘Video hipnotizira…’

Jedna je korisnica Twittera pokazala kako ona guli češnjak i proces traje doslovno nekoliko sekundi

Češnjak je dosta zeznuto oguliti jer je podijeljen u režnjeve, pa su ti režnjevi presvučeni tankom kožom, preko koje je još i ljuska… Ne čudi, stoga, što na internetu doista možete pronaći pregršt trikova i tehnika “uradi sam”, od kojih mnoge donekle i pomažu.

Neki češnjak zgnječe nožem pa uklanjaju ljusku, dok ga drugi stave u zatvorenu posudicu i tresu dok ljuskice ne otpadnu same. Svatko ima neku svoju metodu kojom si olakšava taj zamoran posao.

VAŠA MIKROVALKA MOŽE PUNO VIŠE NO ŠTO MISLITE: Od guljenja češnjaka do omekšavanja šećera – ostat ćete paf

Viralni video

Jedna je korisnica Twittera pokazala kako ona guli češnjak i proces traje doslovno nekoliko sekundi. Sve što trebate učiniti je uzeti cijeli češnjak u jednu ruku, oštar nožić u drugu i njegov vrh zabiti dublje u režanj te ga doslovno izvući van iz ljuske. “Kao osobi koja jede puno korejske hrane, ovo je najbolja metoda za guljenje češnjaka”, napisala je tviterašica Valentina.

Njezin se jednostavan trik svidio 313.000 ljudi, a više od 100.000 je snimku i podijelilo dalje. Korisnici su oduševljeno komentirali da jedva čekaju tehniku i sami isprobati: “Ovo je hipnotizirajuće”, “Sada se osjećam kao idiot”, “Wow, ovo je revolucionarno, jedva čekam i sam probati”

Povratak na Net.hr