VAŠA ŽELJA, NJIMA IZAZOV

SPEKTAKULARNA KAO KOMET: Napravili tortu posebno za geodete, rezultat ih oduševio

Do sada smo vidjeli svašta, ali tortu koja je nalik kakvom kometu, to je sigurno prva takve vrste! Slastičari su imali težak zadatak. Geodeti su naručili tortu za svoj skup i željeli su da nalikuje komadu koji kao da je stigao iz Svemira. Doista su si dali truda, jer stvorili su “tortu geodu”.

Napravljena je od potpuno jestivog kristaliziranog šećera i bila je najljepši ukras na skupu. Toliko se svidjela uzvanicima, da su ju brzo, prije no što bude pojedena, plasirali na internet.

Osim ametista od šećera, tortu su ukrasili zlatnim i srebrnim lišćem. Glazura je bijele boje i doista je bila besprijekorno uredno napravljena.

Inače, ista je slastičarnica poznata po prekrasnim tortama, koja u Denveru ispunjava želje brojnim mušterijama. Od rođendana do svadbi, narudžbi ima svakakvih, a ponekad slastičari moraju biti pravi arhitekti kako bi ispunili sve što se od njih očekuje. Evo što su napravili za građevinare:
Bika sa Wall Streeta posebno su napravili za skup investicijskih bankara koji su od njih tražili da spoje New York i Denver.  Nije zlato sve što sja…

Tortu skrivenu u indijanskom šatoru napravili su za prvi rođendan dječaka Harrisona. Sve je napravljeno od čokolade, osim drvenog postolja koje je držalo konstrukciju. Cijeli je šator jestiv i od bijele je čokolade.

Ovi su mladenci poželjeli tortu koja će objediniti njihove najdraže fantastične sage. “Igra prijestolja i Gospodar prstena”, tako se zove ova svadbena torta.

Ovu su tortu napravili za momačku večer. Mladoženja obožava surfanje, papige i hamburgere. Poprilično jednostavan popis za ovako veličanstvenu tortu.

Ovako izgleda torta kada se ženi pecaroš! Toliko mu se svidjela da je, umjesto mlade, poljubio pastrvu od šećera.

Ovog su bizona napravili za navijače ragbi tima Colorado Buffalo. Željeli su repliku maskote, dobili su uljepšanu i slađu verziju.

Vaša je želja ovim slastičarima zapovijed, s tim da su osjetljivi na svaki detalj, baš kao princeza na zrno graška.

Nema toga što ovi slastičari ne mogu napraviti, jer kako to u Americi biva, bitno je da je mušterija zadovoljna.

Povratak na Net.hr