Pečene punjene rajčice

Rajčice nisu samo za salatu i umake. Možete ih i izdubiti i napuniti raznoraznim smjesama te zapeći u pećnici. Predlažemo smjesu s junetinom, feta sirom, metvicom, cimetom i paprom.

27.4.2012.
12:26
VOYO logo

Upute: Zagrijte pećnicu na 220 ° C. U loncu, skuhajte rižu.

U međuvremenu, u tavi zagrijte ulje na srednje jakoj vatri, jednu minutu. Dodajte luk i pirjajte 10 do 12 minuta ili dok lagano porumeni i omekša. Dodajte mljeveno meso, metvicu, cimet i 1/4 čajne žličice soli te svježe mljeveni crni papar. Kuhajte pet do šest minuta ili dok govedina izgubi svoju ružičastu boju, miješajte povremeno. Umiješajte preostalu sjeckanu metvicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se mljeveno meso kuha prepolovite rajčice. Izvadite meso i sjemenke koje ćete isjeći na daski. Višak izdubljene rajčice spremite za kasniju upotrebu, a jedan dio pomiješajte s rižom, feta sirom i dinstanom govedinom. Dobro promiješati dok se ne formira jedinstvena smjesa.

Napunite izdubljene rajčice. Pecite rajčica 25 do 30 minuta. Izvadite i pospite parmezanom. Ukrasite grančicama metvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo