Pravilnik o upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

TRIK S MILIJUN PREGLEDA

POKAZALA KAKO ‘POMUSTI’ KRASTAVAC I POSTALA HIT: Ovaj postupak uklanja gorčinu, ali ono što izlazi iz njega malo je gnjusno

Kako je trljala, tako je iz krastavca počela izlaziti bijela pjena nalik na svježi sir, a upravo ona daje gorak okus krastavcima

Nakon što je jedna korisnica aplikacije TikTok objasnila da krastavce treba “pomusti” kako ne bi bili gorkoga okusa, njezina je snimka postala hit na društvenim mrežama. Pogledana je više od milijun puta i ima 130.000 lajkova.

Pogledajte što je izašlo iz krastavca

Kako kaže žena u videu, ona je za taj trik saznala od svoje šogorice te objasnila kako se to radi. “Najprije odrežete jedan kraj krastavca te zatim trljate okrajak o ostatak krastavca”, govori ona, pokazujući pritom cijeli postupak.

@basicallyperkfect

milking a cucumber?#healthheroes #kitchenhacks #cucumber #fyp

♬ original sound – basicallyperkfect

POSLUŠALA SAVJET S INTERNETA I OPRALA JAGODE U SLANOJ VODI: Kada vidite što je izašlo iz njih, i vi ćete napraviti isto

Kako je trljala, tako je iz krastavca počela izlaziti bijela pjena nalik na svježi sir, a upravo ona daje gorak okus krastavcima. Nakon toga operete krastavac kako biste uklonili s njega sve to što je izašlo.

Prema pisanju Life Hackera, krastavci u sebi sadržavaju kukurbitacin, koji uzrokuje gorak okus na krajevima ploda, i zato je ovaj trik s “mužnjom” općeprihvaćena metoda uklanjanja gorčine.

Povratak na Net.hr