Pravilnik o upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

'NE ZNATE ŠTO PROPUŠTATE'

PAHULJICE S MLIJEKOM FINIJE NEGO IKAD PRIJE: Ljudi se kunu da im ovaj trik kod pripreme drastično poboljšava okus

Istresete pahuljice u zdjelicu i onda ih na pola sata ubacite u… Ne znamo u čemu je fora, ali svi se slažu da je okus sasvim drugačiji

Žitne pahuljice najčešći su i jedan od najzdravijih doručaka. Usto ih je i jako lako pripremiti – naspete pahuljice u zdjelicu i prelijete ih toplim mlijekom. No, čini se da sve to može biti daleko ukusnije ako napravite samo jedan potez prije pripreme.

CIJELI ŽIVOT POGREŠNO ZATVARATE VREĆICU ČIPSA: Cura pokazala kako se to zapravo radi i zapanjila milijune

‘Deset puta bolji okus’

Neki su ljudi već otkrili ovaj trik i podijelili ga na društvenim mrežama. Svi se slažu da je ovo nešto najfinije što su ikad probali. Fora je u tome da pahuljice pola sata prije stavite u zamrzivač, a kasnije sve radite kao i obično.

@monaademe

and if mf was 🤤 #fyp #cerealhack #cereal #honeynutcheerios #oatmilk #yummy #lifehack

♬ original sound – acebking

“Ovo je jako ukusno”, “Držala sam pahuljice u zamrzivaču pola sata prije nego što sam ulila mlijeko u njih i taj obrok je bio baš nekako drugačiji”, “Ako ovo ne probate, propuštate puno”, “Navodno ih to čini deset puta boljima”, “Morate to probati”, pišu ljudi na Twitteru i TikToku, a trik je isprobala i novinarka BuzzFeeda te se složila da je okus nakon zamrzivača puno bolji.

Povratak na Net.hr