banner

ZAPANJUJUĆA METODA

OVA ŽENA POVRĆE KUHA U – PERILICI SUĐA: Tvrdi da je to najbolji trik ikad , ali nitko se ne slaže s njom

Kao što ste mogli pretpostaviti, ovaj kulinarski ‘trik’ nije naišao na odobravanje na društvenim mrežama

Jedna je korisnica TikToka u viralnom videu pokazala neobičnu tehniku za kuhanje povrća ovog Božića. Iako će većina nas kuhati ili peći povrće, ova žena predlaže korištenje – perilice posuđa.

TikTokerica Shannon pokazala je kako funkcionira njezin trik. Brokulu, mahune i mrkve stavila je u staklenke koje je napunila vodom, spremila ih je u perilicu i upalila standardni program.

“Jeste li znali da možete skuhati povrće u perilici posuđa? Ovo je najbolji trik za blagdanske večere”, rekla je Shannon u videu koji je dosad pogledan gotovo 300.000 puta.

ZA NEKE JE KUHANJE NEMOGUĆA MISIJA: Njihove kuhinje također su pune akcije, eksplozija i izdaje

@athomewithshannon

The Cooking Hack 💡 you #needtoknow this holiday!! #hack #lifehack #momlife #tiktokpartner #learnontiktok

♬ Taste It – Ikson

Očekivano, ostale korisnike TikToka zgrozila je ova neobična metoda kuhanja, a mnogi su ju upitali kako joj je dugotrajni program perilice uštedio vrijeme.

“Pa ovo čak ni nije ušteda vremena. Perilica u ovom programu radi puno duže nego što se brokula kuha na pari”, “Jesi dobro?”, “Podsjetnik – samo zato što nešto možeš napraviti, ne znači da bi trebala”, “Prokuhavanje vode u loncu ne traje tako dugo, još je i nezačinjeno”, “Posjedujem štednjak pa mi ovo neće trebati”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr