JEDNOSTAVNO I EFEKTNO

NAJLAKŠI TRIK ZA TORTILJE KOJI JE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Realno, ne znamo kako se ovoga nismo ranije sjetili

Jednom kada svladate jednostavnu tehniku, mogućnosti su neograničene pa tako možete napraviti klasične ‘slane’ tortilje ili neke slatke varijacije

Tortilje su mnogima omiljeno jelo, ali činjenica je da znaju biti pomalo problematične jer nije uvijek jednostavno obuzdati nadjev u tanko pečeno tijesto. Osim toga, lako puca i umaci cure na sve strane pa to nekima ometa užitak u obroku.

Srećom, postoji rješenje koje se pojavilo a gdje drugdje, nego na TikToku. Naime, jedna je žena podijelila svoju tehniku slaganja tortilja. Umjesto klasičnog zamatanja, ona je preklapa, a izvodi se tako da na tortilji nožem zarežete polumjer u položaju kazaljke na šest sati.

KAKO SE RADE TORTILJE: Temelj su meksičke kuhinje i bilo bi sasvim zgodno da poslužite prave domaće

Nakon toga na svaki kvadrant tortilje stavite po jedan sastojak i preklapajte ih u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, počevši s donjim desnim kvadrantom.

Na taj način ćete u svakom zalogaju dobiti podjednaki omjer sastojaka, a nadjev neće curiti na sve strane.

@crystalscookingfun

The best way to do wraps so far #wraps #food #cooking #easycooking #hack #cooking #tasty #WithoutTellingMe #fyp #yum #easy #omg #ok

♬ Paparazzi – Kim Dracula

Korisnica koja je prva objavila trik, tortilju je napunila pohanom piletinom, salatom, rajčicom i ribanim sirom, a nakon preklapanja zapekla ju je u preklopnom tosteru.

Samo dan kasnije druga TikTokerica podijelila je svoju verziju istog trika koja je uključivala slaninu, kajganu i sir. Njezin video prikupio je više od šest milijuna pregleda, a tehnika motanja tortilje postala je viralna.

@ellcarter1

#fyp #foryoupage #food

♬ sxy btch – audiobear

Jednom kada svladate jednostavni trik, mogućnosti su beskrajne. Na Instagramu se pojavila i slatka varijanta u kojoj je korisnica tortilju napunila Nutellom, prženim kokosom, jagodama i bananama. Preklopljenu tortilju prepržila je na otopljenom maslacu, a potom je svaku stranu uvaljala u mješavinu cimeta i šećera.

Povratak na Net.hr