Pravilnik o upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

Marinirano meso i pečene paprike

Marinadu pripremite od limunovog soka, maslinovog ulja i mediteranskih začina. Limunska kiselina će omekšati meso, ulje će očuvati okus, a mediteranski začini obogatiti okus roštiljade. Uz marinirano meso zapecite i razrezane paprike koje ćete servirati kao prilog.

Upute:
1. Pomiješajte sve sastojke za marinadu

2. Prelijte u zdjelu s mesom.

3. Pažljivo prekrijte i ostavite u hladnjaku najmanje četiri sata – idealno bi bilo 24 sata.

4. Izvadite ih hladnjaka. Ostavite jedan sat tako da meso bude na sobnoj temperaturi kad ga stavite peći.

5. Pecite oko 15 minuta, okrečući tri do četiri puta ili duže po potrebi.

Povratak na Net.hr