BOŽANSTVENO!

JEDNOSTAVAN I JEFTIN TRIK ZA NAJFINIJE KRUMPIRE IZ PEĆNICE: Pitat ćete se zašto to niste i sami otkrili

Nakon što isprobate ove krumpire, nijedni drugi vam više neće biti dovoljno dobri

Otkako je Tik Toka i sličnih društvenih mreža, otkrivamo da apsolutno sve radimo apsolutno pogrešno. Od kuhanja omiljenih nam jela do pranja posuđa i rublja. No, nekad na tim mrežama možemo otkriti i neke stvarno prejednostavne trikove koji nam mogu otvoriti oči na neke neočekivane načine.

Takav je i ovaj kratki video korisnice Izmott koja otkriva kako dobiti krumpire iz pećnice koji će biti iznutra predivno mekani i rahli, a izvana božanstveno hrskavi.

Evo kako bi to trebalo izgledati…

Cijeli krumpiri (ne preveliki) djelomično se skuhaju u vodi, u međuvremenu se nasjecka češnjak i ružmarin. Kad se krumpiri skuhaju nježno ih uvaljajte u brašno i ubacite u posudu s masnoćom po izboru (u ovom slučaju je to bila guščja mast). Dodajte ružmarin i češnjak te pecite na 200 stupnjeva 40 minuta s time da ih na pola pečenja okrenete. zadnjih deset minuta možete pojačati temperaturu na 220 za ekstra hrskavost.

Evo i videa…

@izmott

Happy Sunday! How I make my crispy roast potatoes and why I am the favourite child. #cookingtips #sundayroast #uktiktok #roastpotatoes #recipes #fyp

♬ True Jackson VP theme – youalreadyknowbb

Povratak na Net.hr