Pravilnik o upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

Brzo i lako

GENIJALNO: Uz ovaj trik maslac više nikad neće bit ni pretvrd ni premekan

Slastice ovaj svijet čine boljim mjestom, no nisu svi dovoljno hrabri da se bace u njihovu pripremu. Ako se i vi bojite približiti pećnici, ovaj trik motivirat će vas da zasučete rukave i prosijete brašno.

Pečenje slastica nije za svakoga. Ono zahtijeva određene vještine i preciznost. Primjerice, ako u receptu piše da u kolač stavite omekšani maslac, ne možete staviti otopljeni ni tvrdi jer neće imati isti efekt.

5 trikova za čišćenje masnih naslaga i kamenca u kuhinji

Do problema dolazi kada već pripremite suhe namirnice, a onda se sjetite da je maslac još u hladnjaku. Omekšavanje u mikrovalnoj pećnici nije opcija jer se rastopi. Tada na snagu stupa ovaj vrlo lak trik koji uvijek pali.

GENIJALNA INFOGRAFIKA! Ovaj trik otkriva koliko su stara jaja – točno u dan

Sve što vam treba su staklena čaša i topla voda. Pogledajte video.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr