ČUDESNO

GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE KUHINJSKE NAPE: Ona ga je isprobala i ostala paf – ‘OMG, morala sam ovo podijeliti…’

Jedna žena otkrila je kako očistiti napu što jednostavnije, bez previše muke i vremena

Sudoper, pećnicu i štednjak vjerojatno nećete zaboraviti očistiti kada vidite da su zaprljani, ali kada je riječ o napi, taj uređaj mnogi zanemaruju ne razmišljajući kako se u njemu također nakupljaju masnoća i prljavština, ali i zagoreni ostaci hrane.

Facebook

Jedna žena otkrila je kako očistiti napu što jednostavnije, bez previše muke i vremena. Oduševljena rezultatima, Sarah Waldman podijelila je ovu metodu čišćenja na Facebooku, a kako tvrdi, potrebna vam je samo jedna stvar – tableta za perilicu posuđa.

ČIŠĆENJE PLASTIČNIH POSUDA VAS IZLUĐUJE? Ovaj jednostavni trik poštedjet će vas puno muke i živaca

Facebook

Slike prije i poslije kao dokaz

“Htjela sam očistiti kuhinjsku napu, ali ništa nije odrađivalo posao. Ni vruća voda sa sapunom ni odmašćivač… Mislila sam probati još sa sodom bikarbonom i octom, ali sjetila sam se trika s tabletom za perilicu posuđa. OMG, nestvarno je koliko dobro uklanja mrlje! Samo sam željela podijeliti svoje zadovoljstvo”, napisala je Waldman te priložila slike prije i poslije kao dokaz.

Facebook

Sarah je prvo skinula otvore s nape i stavila ih u sudoper. Od tablete za strojno pranje posuđa i tople vode napravila je pastu, a zatim njome očistila otvore. Na kraju je samo sve dobro isprala vodom, prenosi Mirror.

Povratak na Net.hr