Pravilnik o upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

A TAKO JE LAKO...

CIJEDITE LI I VI TJESTENINU NA OVAJ NAČIN? Totalno pogrešno! Trik profesionalca izazvao histeriju, može to puno brže

Čini se da smo dosad nesvjesno radili prema principu: zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano?

Tjestenina se nakon kuhanja treba procijediti kroz sito kako bi se uklonio višak vode. Ništa lakše, zar ne? E, pa čini se kako većina ljudi to zapravo radi pogrešno. Jedan kuhar izazvao je masovnu histeriju na društvenim mrežama svojim vodičem za pravilnu uporabu kuhinjskoga cjedila.

Puno lakše nego što mislite

Ovaj profesionalac video je objavio na TikToku, gdje je pokazao pogrešan i pravilan način cijeđenja tjestenine te šokirao mnoge. Umjesto da tjesteninu premjesti u sito, ovaj muškarac svoj lonac prekriva sitom okrenutim naopako te cijedi vodu kroz njega u sudoper.

@real_ensee

tell the truth you didn’t know about this😂 #fyp #foryou #normalpeople #lifehacks

♬ Niagara Street – Ensee

MOŽE LI ZAGORENA HRANA POTAKNUTI RAZVOJ RAKA? Nekoliko studija pokazalo je zabrinjavajuće rezultate…

Tjestenina ostaje u posudi savršeno procijeđena, dok se sito odlaže sa strane, spremno za ponovno korištenje. Ova snimka pogledana je pola milijuna puta, a ekipa je u nevjerici jer nešto toliko lako nikomu dosad nije palo na pamet.

Povratak na Net.hr