Ukusna piletina s bosiljkom i čilijem

Malo kineske kuhinje zasigurno će osvježiti vaš nedjeljnji ručak. Za ovu poslasticu koja će, sigurni smo, oduševiti sve ljubitelje dobrog jela potrebno je samo 15 minuta.

15.3.2013.
8:26
VOYO logo

Zagrijte ulje u woku ili velikoj tavi.

Dodajte češnjak i čili papričice te pržite na ulju na srednje jakoj vatri minutu-dvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte piletinu u wok te pržite dok ne promijeni boju.

Umiješajte u to Thai riblji umak, sojin umak i šećer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavite pržiti na ulju 3-4 minute, odnosno dok piletina ne bude potpuno kuhana (pečena) u umaku.

U to umiješajte listove bosiljka i poslužite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj je nedjeljnji ručak namijenjen za četvero ljudi, a za njegovu pripremu potrebno je samo 15 minuta.

Izvor: slatkirecepti.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo