Piletina s karijem i kikirikijem

Ljeto je stvoreno za brza jela s piletinom i karijem. Uz indijski specijalitet poslužite i kvalitetnu integralnu rižu.

6.7.2012.
11:42
VOYO logo

Na ulju koje ste zagrijali na umjerenoj vatri popržite piletinu sa svih strana, pržeći oko 10 minuta.

Posolite, ubacite luk i pržite miješajući dok luk ne omekša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je potrebno dodajte malo vode. A pred kraj pečenja dodajte kari začin. Izmiješajte, dodajte oljušteni kikiriki te kuhajte još par minuta.

Poslužite uz kuhanu rižu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo