Spaghettini aglio, olio e peperoncino

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Ima jaja, nema mesa
Spaghettini aglio, olio e peperoncino
U našem video receptu saznajte kako pripremiti poznati talijanski specijalitet spaghettini aglio, olio e peperoncino.

Kada biste željeli pripremiti tjesteninu na jednostavniji način od ovoga, vjerojatno bi je morali jesti sirovu. Ovo je idealan recept za ljude koje obuzme neopisiva žudnja za ugljikohidratima, obožavaju tjesteninu, a nemaju volje pripremiti neki kompliciraniji umak.

Spaghettini aglio, olio e peperoncino - U našem video receptu saznajte kako pripremiti poznati talijanski specijalitet spaghettini aglio, olio e peperoncino. - špagete (tankih), ljuta papričica, češnjak, peršin (sjeckanog), maslinovo ulje, sol, Tjesteninu stavimo kuhati, po uputama na pakiranju, u dosta slane vrele vode. U vodu također možemo dodati jedan krupno narezan češanj češnjaka i malo maslinovog ulja. ; Dok se špageti kuhaju češnjak narežemo na tanke listiće, a peršin nasjeckamo.; U tavu, na toplo maslinovo ulje, dodamo listiće češnjaka i kada pusti miris (ne smije izgorjeti) dodamo peršin i ljute papričice. ; Kada peršin malo uvene dodamo špagete i sve zajedno izmiješamo, prebacimo u zdjelu za posluživanje i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Tjesteninu stavimo kuhati, po uputama na pakiranju, u dosta slane vrele vode. U vodu također možemo dodati jedan krupno narezan češanj češnjaka i malo maslinovog ulja.
  2. Dok se špageti kuhaju češnjak narežemo na tanke listiće, a peršin nasjeckamo.
  3. U tavu, na toplo maslinovo ulje, dodamo listiće češnjaka i kada pusti miris (ne smije izgorjeti) dodamo peršin i ljute papričice.
  4. Kada peršin malo uvene dodamo špagete i sve zajedno izmiješamo, prebacimo u zdjelu za posluživanje i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 31
Rating: 4.45
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: