Biftek sa začinjenim maslacem

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Biftek sa začinjenim maslacem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti biftek sa začinjenim maslacem.

Jedan od najjednostavnijih načina da pripremite pečeni biftek je baš ovaj: s dodatkom ukusnog začinjenog maslaca. Možete upotrijebiti i kupovni začinjeni maslac, no toliko ga je lako pripremiti kod kuće da za to jednostavno nema potrebe.

Biftek sa začinjenim maslacem - U našem video receptu saznajte kako pripremiti biftek sa začinjenim maslacem. - juneći biftek ((od sredine)), maslac, češnjak, peršin (sjeckani), tost, limun, sol i papar, U zdjelu stavimo 60 g omekšanog maslaca, dodamo protisnuti češnjak, začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani peršin, par kapi limunovog soka, te sve zajedno dobro izmiješamo. ; Od srednjeg dijela bifteka narežemo odreske debljine 4 cm i začinimo solju i paprom. ; U tavi ugrijemo preostali maslac pazeći da ne dimi. Na takav maslac stavimo peći bifteke, sa svake strane po prilici četiri minute. ; Gotove bifteke poslužimo na prepečenim kriškama tosta i na njih stavimo, po žličicu, začinjenog maslaca. ; Kao prilog možemo poslužiti pečeni krumpir narezan na ploške ili pommes frites. ; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu stavimo 60 g omekšanog maslaca, dodamo protisnuti češnjak, začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani peršin, par kapi limunovog soka, te sve zajedno dobro izmiješamo.
  2. Od srednjeg dijela bifteka narežemo odreske debljine 4 cm i začinimo solju i paprom.
  3. U tavi ugrijemo preostali maslac pazeći da ne dimi. Na takav maslac stavimo peći bifteke, sa svake strane po prilici četiri minute.
  4. Gotove bifteke poslužimo na prepečenim kriškama tosta i na njih stavimo, po žličicu, začinjenog maslaca.
  5. Kao prilog možemo poslužiti pečeni krumpir narezan na ploške ili pommes frites.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 33
Rating: 4.58
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: