JE LI VAM SADA JASNO?

KONAČNO VODIČ KOJI ĆE VAS ZAOKUPITI: Žena pokazala kako pravilno nositi masku, ali uz pomoć svog – grudnjaka

Zgodna usporedba koja će začepiti usta svima onima koji maskom pokrivaju sve, samo ne ono što treba

Mjesecima nakon proglašenja pandemije koronavirusa, mnogi ljudi i dalje ne znaju kako se pravilno nosi zaštitna maska za lice. Ako vam brojni vodiči dosad nisu pomogli da shvatite na kojem principu funkcionira ova oprema, bez koje više ne možete ući ni u dućan, ovaj video će vam otvoriti oči.

TikTokerica iz Arkansasa objavila je snimku u kojoj je na nekonvencionalan način objasnila kako pravilno staviti masku na lice te je taj čin usporedila s odijevanjem – grudnjaka.

POKUS KOJEG MOŽE SHVATITI I DIJETE: Treba vam samo maska i svijeća, možda skužite kako vas maske štite

MIKROBIOLOG ZAČEPIO USTA SVIMA: U ultimativnom pokusu testirao širenje virusa – ‘Evo što maska zapravo radi’

@deniseag80

Wear a mask, ladies follow these simple steps… help me go viral #mask #simple #makeitviral #wearamask #howto #learnontiktok #fyp #comedy

♬ How You Like That – BLACKPINK

Zgodna usporedba

Korisnica Denise Meija pokazala je kako je postavljanje maske ispod brade jednako učinkovito kao i postavljanje grudnjaka ispod grudi. Zatim je naglasila da se maska ne bi trebala nositi ni zakvačena samo za jedno uho jer je to, kako kaže, isto kao da grudnjak prekriva samo jednu dojku.

Ako se maska nosi na čelu, ona smatra da je to jednako situaciji u kojoj se grudnjak postavi iznad grudi. Naposljetku je pokazala i da je postavljanje maske ispod nosa također besmisleno. Zatim je maskom prekrila i nos i usta te pomaknula grudnjak kako i jedno i drugo bili u ravnini.

Povratak na Net.hr