KOFEINSKI ORGAZAM

KAVOM DO DVOSTRUKO JAČEG ORGAZMA? Žene poludjele za trikom koji im omogućuje intenzivnije vrhunce

‘To nije baš bilo izvantjelesno iskustvo koje je TikTok obećao, ali moj se orgazam ipak činio intenzivnijim nego inače’, otkrila je australska sekspertica

Šalica jake kave ono je što će vas razbuditi ujutro, no ako je suditi prema novom trendu na TikToku, mogla bi mogla oživjeti i vaš seksualni život. Naime, korisnice mahom ispijaju espresso prije seksa kako bi doživjele intenzivniji orgazam.

Trend je doživio uzlet kada je korisnica @cupofalexx_official objavila video tvrdeći kako šalica kave pojačava orgazam za 50 posto. Prema njoj, ako ispijete espresso prije nego što se upustite u seks ili masturbaciju, uživat ćete u puno intenzivnijem orgazmu.

@cupofalexx_official

✨COFFEE ADDICTS HAVE MORE FUN✨ #coffee #ssmama #arizona #arizonacheck #attention #tiktokmom #women #sisters #momsoftiktok

♬ original sound – Alexx

Australska sekspertica Nadia Bokody odlučila je sama isprobati viralni trik te je podijelila svoje zaključke.

OVO JE REVOLUCIJA U SVIJETU SEKS IGRAČAKA: Volite porniće? Sada ih doslovno možete osjetiti

“To nije baš bilo izvantjelesno iskustvo koje je TikTok obećao, ali moj se orgazam ipak činio intenzivnijim nego inače”, otkrila je.

Kofein nije zamjena za predigru

“Iako je upitno da će jaka kava rezultirati višestrukim orgazmima, teorija iza kofeinskog orgazma ima neka uporišta u znanosti. Studija iz 2018. godine na štakorima istraživala je korelaciju između unosa kofeina i seksa, a ženke štakora kojima je davan kofein doživjele su više orgazama te su bile ‘raspoloženije’ za seks”, objasnila je Bokody.

OVISNA O ORGAZMU: Ova žena masturbira triput dnevno jer joj je to nužno za život ‘kao drugima voda’, a sve liječi – spermom

Međutim, ne postoji slična studija koja je provedena na ljudima pa je porazgovarala sa stručnjakom.

Ginekolog Joseph Sgroi rekao joj je da to nije u potpunosti isključeno, no smatra da bi korist od kofeina u seksu vjerojatno bila mala. Liječnik je istaknuo kako kofein nije zamjena za odgovarajuću predigru i povezanost s partnerom. “Zdravo poštovanje nadmašit će svaku korist koju biste mogli dobiti od kave”, naglasio je.

Ako želite i sami isprobati ovaj trik, budite oprezni. Iako nema rizika povezanog s ispijanjem kave prije seksa ako ste zdravi, odnosno ne patite od srčanih problema ili visokog tlaka, pretjerano konzumiranje kofeina može dovesti do niza neugodnih nuspojava poput tjeskobe, nesanice i dehidracije.

Povratak na Net.hr