KAKAV KAOS

KAD SE SVADBA PRETVORI U HOROR: Pijani kum napao mladenku pa je vukao niz stube za vjenčanicu; Nije ostalo samo na tome…

Napad se dogodio kada je mladenkina obitelj pokušala pomoći pijanom mladoženji da ode u sobu nakon vjenčanja

Iako bi vjenčanje trebalo biti dan kojeg se mladenci rado prisjećaju, to nije uvijek tako. Primjerice, Erin Mason-George iz Walesa imala je svadbu o kojoj sigurno nikome neće rado pričati.

Naime, nju je kum, odnosno mladoženjin brat udario, zgrabio za vjenčanicu i vukao niz stube. Pijani Tomos Rhydian Wilson napao je i mladenkinu majku i dvije sestre te je vikao kako se njegov brat Steffan nije trebao oženiti njome.

MLADOŽENJINA MAJKA RAZBJESNILA INTERNET: ‘Jesam li oštrokondža ako ovo tražim za vjenčanje svoga sina?’

Napad se dogodio kada je mladenkina obitelj pokušala pomoći pijanom mladoženji da se popne stepenicama u sobu nakon vjenčanja. Tomos je potom počeo vrijeđati mladenku i njezinu obitelj, a između ostalog rekao je kako njegov brat “više nije Wilson” jer se oženio. Uz to, napao je menadžera hotela i uništio dio imovine.

Različiti iskazi

Tomos se branio tvrdeći kako je za sve kriva mladenka koja je njegova brata pokušala ‘strpati’ u krevet tijekom svadbe jer je bio pijan. Mladenka je sudu rekla da je situacija eskalirala kada ju je Tomos pokušao udariti, nakon čega je zgrabio njezinu vjenčanicu i povukao je, a ona je pala niz stepenice.

Wilsonov odvjetnik tvrdi kako je mladenka udarala i vikala na mladoženju, a da je njezina obitelj pomagala mladoženji da se popne uz stepenice, nakon čega je navodno mladenka udarila svog šogora.

DOBRO DA MLADENKI PJENA NIJE IŠLA NA USTA OD BIJESA: Pogledajte u čemu se pojavila gošća na njezinom vjenčanju, ovo je za instant izbacivanje

Mladenkin otac na sudu je rekao kako je 29-godišnjak već upropastio nekoliko zabava svojim pijanim ponašanjem.

Drugi kum, Harry Wilson, na svjedočenju je stao na Tomosovu stranu, rekavši kako je on vidio mladenku da udara mladoženju pa je brat morao reagirati.

Nakon što su poslušani svi svjedoci i pregledani dokazi, Wilson je proglašen krivim za napad i materijalnu štetu te mladenki i njezinoj obitelji sada mora isplatiti odštetu.

Povratak na Net.hr