Play ponuda

SVE JE DOBRO ŠTO SE DOBRO SVRŠI / Gospođu (47) njezin 31-godišnji dečko tijekom seksa zove 'mama': 'Prije mi je smetalo, a sada mi se počelo sviđati'

Image
Foto: Shutterstock

Sto ljudi, sto fetiša, moglo bi se reći. Ipak, kada ste čuli da dečko svoju djevojku u krevetu zove 'mama'?

16.4.2022.
16:40
Shutterstock
Play ponuda

Jedna je 47-godišnja gospođa na Redditu opisala trenutak koji je stvorio tenziju između nje i njezina 31-godišnjeg dečka.

Naime, tijekom seksualnog odnosa njezin ju je mlađahni dečko u jednom trenutku nazvao "mama". U prvi mah, bila je jednostavno zaprepaštena i nije mogla vjerovati što se dogodilo. Nakon što je priznao da ga privlače starije žene i da mu je to sve bilo jako napeto, shvatila je zbog čega i nije bio previše oduševljen kada mu je nekoliko dana prije spornog događaja pokazivala svoje slike iz mladosti. 

Image
NAJBOLESNIJI SLUČAJ PROVALE IKAD: /

Jedno je imati fetiš na nožne prste, ali ovaj lik je to digao na sasvim novu razinu

Image
NAJBOLESNIJI SLUČAJ PROVALE IKAD: /

Jedno je imati fetiš na nožne prste, ali ovaj lik je to digao na sasvim novu razinu

"Hmmm, lijepo. Baš si kao lutka", rekao joj je bez nekog velikog oduševljenja dodajući kako ipak više voli njenu zreliju verziju. 

"Ne privlače me mlađe žene, koliko god bile lijepe", rekao je joj je u povjerenju. 

Iako je u prvi mah bila iznimno zabrinuta, ipak je bila spremna "popustiti i pomiriti se s činjenicama". 

"Rekla sam mu:  'Okej. Zovi me opet tako tijekom seksa, možda će mi se i svidjeti'", priznaje 47-godišnja žena koja ima sina koji je jednako star kao i njezin dečko. 

Upravo činjenica da ima sina koji je skoro istih godina kao i on, dodatno ga je zagrijala za ovu 47-godišnjakinju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kako je vrijeme odmicalo, ona je priznala da se sada "navikla" na tu ideju, prihvativši neobičan fetiš svog partnera.

Međutim, povukla je granicu u tome da svojim prijateljima ikada govori što sprema u spavaćoj sobi, dodajući: "Nikad nisam mislila da ću se u životu upustiti u nešto tako čudno".

Svoj, odnosno fetiš svog partnera, odlučila je podijeliti s drugima nakon što je na Redditu pročitala ispovijest jedne kćeri koja je otkrila da uživa u lezbijskim trojkama koje uključuju njezinu majku.

Dotična je djevojka na Redditu napisala: "Moja mama i ja živimo zajedno i ponekad sam se seksala sa svojom prijateljicom u našem stanu dok je mama bila kod kuće. Nakon nekoliko pića, moja mama nam se pridružila prije nekoliko mjeseci", napisala je.

Play ponuda
Play ponuda