banner

PROMJENA NAVIKA

IZGUBILA 65 KILOGRAMA U 15 MJESECI I ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM: Prijateljica je nije prepoznala pa je mislila da ju suprug vara

Odbacila je nezdravu hranu i počela raditi domaća jela od nule, a samo godinu dana kasnije bila je neprepoznatljiva

Žena koja je izgubila nevjerojatnih 65 kilograma u 15 mjeseci toliko se transformirala da je jedna prijateljica nije prepoznala, zbog čega je pomislila kako njen muž ima ljubavnicu, piše LadBible.

Sarah Buchannan (34) bila je morbidno pretila i težila gotovo 160 kilograma. No, sve se promijenilo kada je u kolovozu 2019. posjetila liječnika koji joj je rekao da boluje od dijabetesa te da će vjerojatno morati ugraditi želučanu premosnicu, što ju je jako uplašilo.

“Nisam znala koliko se stanje zapravo pogoršalo. Stalno sam se brinula da ću dobiti infarkt i da neću moći biti uz svoju djecu”, izjavila je. Oduvijek je bila pretila, a najviše je voljela jesti sendviče i kruh.

Tijekom idućih 10 mjeseci odbacila je nezdravu hranu i počela raditi domaća jela od nule, a svakoga dana trči i šeta. Zahvaljujući tome izgubila je nevjerojatnih 65 kilograma i sada teži 92 kilograma.

Poput druge žene

Zbog naglog gubitka kilograma postala je toliko neprepoznatljiva da je došlo do jednog urnebesnog nesporazuma s njezinom poznanicom.

“Čekali smo mog oca vani kada nas je moja prijateljica spazila i pomislila kako moj suprug Daniel ima ljubavnicu. Onda je shvatila da sam to ipak ja. Bilo je urnebesno, ali i pomalo laskavo. Moj muž ima novu ženu, doslovno. Napokon se osjećam kao prava ja, sretna sam”, ispričala je Sarah.

“Izgleda toliko drugačije da su mnogi pomislili da se radi o drugoj ženi. Nitko ne može vjerovati koliko se promijenila. Preponosan sam na nju zato što je uspjela izgubiti toliko kilograma u tako kratkom roku”, priznaje Daniel.

“Sin me stalno grli i kaže kako me sada napokon može obgrliti. Ne mogu biti sretnija”, zaključila je Sarah.

Povratak na Net.hr