PONOSNA NA MILF STATUS / Njezine golišave snimke gledaju milijuni, a ona savjetuje: 'Ako postaneš mlada mama, imat ćeš velike sise - kao ja'

Image

Mikayla Young, koja ponosno ističe da je MILF, našla se na meti trolova i dušobrižnika koji joj poručuju da kao majka ne bi smjela objavljivati seksi sadržaj

12.10.2021.
13:41
Play logo

Mikayla Young, 21-godišnja zvijezda TikToka, jako je ponosna na svoj status MILF-ače. Postala je majka s 19 godina, ali to je ne sprječava da objavljuje lascivni sadržaj na društvenim mrežama.

Njezin video, u kojem pozira u bikiniju s uzorkom leoparda prikupio je više od pet milijuna pregleda. U šali, parafrazirala je citat iz filma Auti. "I zapamtite, ako postanene mlada mama imat ćete ogromne sise i možete izgledati kao ja – MILF", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, našla se na meti trolova i dušebrižnika koji joj poručuju da kao majka ne bi smjela objavljivati seksi sadržaj. A i njima je jasno odgovorila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom videu je podijelila zapanjujuću transformaciju "Svi volite milf sadržaj, poručila je. Mihayla je rodila sina Bradyja kad je imala 19 godina i tada je bila zaručena sa svojim dečkom. No par je raskinuo zaruke prije nego što su se vjenčali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretna što se nije udala za oca svog djeteta

Govoreći o raskidu, Mikayla je rekla: "Ne, nije varao. Nitko nije varao. Ali u osnovi jednostavno nismo bili kompatibilni i ostavit ću to na tome", rekla je ponosna MILF-ača, koja u videima redovito ističe da je zadovoljna što se nije udala.

Play logo

Međutim, mlada mama je pronašla novu ljubav i podijelila fotografiju svog novog dečka koji nosi majicu "I LOVE HOT MOMS" na njihovu nedavnom putovanju u Disneyland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogodio je jackpot", odgovorio je jedan obožavatelj. Drugi je dodao: "Svi ste preslatki!"

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo