OČAJNA MLADENKA OTKRILA

GORAK OKUS U USTIMA NAKON PRVE BRAČNE NOĆI: ‘Kada pogledam fotografije s vjenčanja, sve mi se vrati. Bilo je odvratno’

Dok njezin suprug želi nastaviti kao da ništa nije bilo, ona jednostavno ne zna kako dalje

Jednoj je mladenki početak bračnog života ostavio gorak okus u ustima.

Nesretna žena ispričala je Sunovoj savjetnici kako je jedna riječ upropastila ono što joj je trebao biti najljepši trenutak u životu.

SPAVAO SA SNAHOM I SAD JE U VELIKOJ GABULI: ‘Ona je trudna, a ja ne znam što da radim?’

“Bilo je tako romantično – savršeno dok nije to rekao”, započela je priču nesretna 26-godišnja djevojka koja je ostatak večeri provela plačući u sobi.

Jedna pogrešna riječ

Naime, tijekom prve bračne noći, suprug ju je nazvao drugim imenom i to imenom svoje prijateljice. Iako smatra da između njih nema ničega, činjenica da ju je tijekom prve bračne noći nazvao drugim imenom ju je užasnula.

“Kada pogledam fotografije s vjenčanja, sve mi se vrati. Bilo je odvratno”, ispričala je novopečena mladenka.

IMA ŽENU I DJECU, ALI JE JAKO NESRETAN: ‘Samo želim je prošetati u haljini i štiklama. Ispod radne odjeće nosim najlonke’

Smatra kako je taj događaj utjecao na njihov intiman život, a dok njezin suprug želi nastaviti kao da ništa nije bilo, ona jednostavno ne zna kako dalje. Deidre Sanders kaže kako je najbitnije da se vole. Ako nije u pitanju prijevara, kaže kako trebaju to prebroditi te postati opet bliski.

“Držite se za ruke, ljubite, budite prisni”, kaže Sanders koja smatra da će na taj način mladenka opet moći biti intimna sa svojim partnerom nakon nesretne situacije koja se odigrala nakon vjenčanja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr