ZOVI ČOVIKA!

GMIZAVO IZNENAĐENJE U PAKETU: Zamislite da vama ovo dođe s naručenom odjećom; ‘Da mu naplaćujem stanarinu ili…?’

Iako se našalila s cijelom situacijom, ženi nije bilo svejedno otvoriti paket pa je pauka odnijela u trgovinu kućnim ljubimcima

Ljubiteljica popularne modne trgovine Boohoo doživjela je šok kada je pronašla divovskog pauka kako puže unutar njezina paketa s odjećom. Žena je naručila bež outfit, ali kaže da je dobila više nego što je naručila nakon što je spazila osmonogo stvorenje u svojemu paketu.

@franksharp93

When I order from boohoo!🕷 #spider #freebie #fyp #run #scared #petrified #boohoo #foryoupage #fypthis #ohno

♬ Oh No (Instrumental) – Kreepa

Prestravljena Frank snimila je video koji je zatim objavila na svom TikTok profilu, a u kojemu je poručila tvrtki Boohoo da “dođu po svoga neželjenog djelatnika ili će mu ona u suprotnome početi naplaćivati stanarinu”.

NARUČILA JE PREDIVNU HALJINU S INTERNETA ZA 200 DOLARA, ALI… Dopustite da vam pokažemo što joj je stiglo doma

@franksharp93

PART 2 @boohoo COME AND GET YOUR UNWANTED EMPLOYEE!! #spider #freebie #fyp #run #scared #fypシ #boohoo #helpp #employee

♬ Good Times (Made Famous by Roll Deep) – World Cup All-Stars

Odnijela ga u trgovinu kućnim ljubimcima

Iako se našalila s cijelom situacijom, ženi nije bilo svejedno otvoriti paket pa je pauka, kojega je nazvala Bart, odnijela u trgovinu kućnim ljubimcima, gdje su djelatnici pažljivo otvorili paket, Barta spremili u kutiju i provjerili ima li još koji kukac sakriven u odjeći.

@franksharp93

Bart the spider has a new home! Safe and sound! #Part3 #spider #freebie #fyp #run #scared #goodbye #boohooofficial #helpp #foryoupage #fypシ #newhome

♬ Everybody’s Free (To Feel Good) – Rozalla

“Bart ima novi dom, siguran i ugodan!”, napisala je Frank u jednome od svojih videa. Drugi korisnici TikToka nisu sakrivali strah. “Pobjegao bi izvan Zemlje u roku od tri sekunde”, glasio je jedan komentar, dok se druga osoba našalila da je žena, osim odjeće, besplatno dobila i kućnoga ljubimca, prenosi The Sun.

Povratak na Net.hr