'GLEDAJU ME BIVŠI UČENICI I KOLEGE' / Predavala vjeronauk, a onda osjetila pravi poziv: Bujna učiteljica masno je unovčila ovo bogomdano tijelo

Image
Foto: Instagram

Bivša profesorica vjeronauka sada se bavi potpuno drugačjim poslom - zarađuje od prodaje golišavih fotografija

2.9.2021.
9:05
Instagram

Monica Huldt je nekada predavala vjeronauk i povijest u Švedskoj, no prije sedam godina je dala otkaz i odlučila se preseliti u Ameriku. Počevši novi život u drugoj državi, Monica je počela zarađivati prodavajući eksplicitne fotografije, a među ljudima koji plaćaju da je gledaju su i njezini bivši učenici i kolege.

"Prvo mi je bilo malo čudno, ali zapravo me nije briga - imaju 18 godina, mogu raditi što žele. Bila sam jako iznenađena kada su mi pisali. Pisalo mi je nekoliko bivših učenika i kolega. Jedan bivši kolega mi je rekao da mu se sviđa moj izgled i sadržaj koji radim, a drugi mi je priznao da sam mu se sviđala kada smo radili zajedno. To je bilo slatko", kaže Monica.

Istaknula je kako su joj neki stariji učenici slali poruke u kojima joj pišu da je "najzgodnija profesorica koju su imali".

Image
PROFESORICA FIZIKE SEKSALA SE S UČENIKOM U AVIONU: /

Sve se saznalo kad ju je počeo ucjenjivati drugi đak...

Image
PROFESORICA FIZIKE SEKSALA SE S UČENIKOM U AVIONU: /

Sve se saznalo kad ju je počeo ucjenjivati drugi đak...

Zbog izgleda je stalno privlačila pažnju

"Inače se često odijevam kao seksi profesorica u svojim videima, možda im se sviđaju. Zabavno je što me oni gledaju kako se skidam online", smatra Monica.

Monica je jako zgodna, a zahvaljujući svom izgledu, stalno je privlačila pažnju muškaraca, i kolega i učenika, dok je radila u školi.

"Uvijek sam privlačila pažnju svojih muških kolega. Uvijek bi mi nudili pomoć za razne projekte. Isto je i s djecom, mislim da su, jer sam bila mlada, smatrali da sam bliže njihovu nivou. U Švedskoj nije dopušteno da djeca ostaju u školi poslije nastave, ali uvijek bi me pitali da ostanu kako bi mi pomogli. I njihovi očevi su mi često nudili pomoć", ističe Monica.

Kada je napunila 30 godina, odselila se u Arizonu u SAD gdje živi sa svojim suprugom Johnom. Govoreći o poslu kojim se sada bavi, kaže da tamo ima više slobode i vremena brinuti se o sebi.

"Vježbam pet puta tjedno jer mi to moj raspored omogućava, ne moram žuriti s posla kući", rekla je Monica, koja je inače ranije izjavila da je "život podredila potrebama svog muža te da muškarci moraju biti dominatni".

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec