OVO JE ODLIČNO

GENIJALNA MAMA: Otkrila trik kojim klincima možete kupiti nove cipele, bez da ih vučete sa sobom u šoping

Njezina pametna taktika idealna je za kupnju novih cipela za djecu jer tako ne mjerite samo duljinu stopala, već i njegovu širinu

Jedna mama smislila je genijalno rješenje za što brži i bezbolniji shopping bez djece koje rabi kada im treba kupiti nove cipele. Na popularnoj australskoj Facebook roditeljskoj grupi otkrila je pametan način kojim svojim klincima mjeri stopala, piše The Sun.

Ona, naime, olovkom nacrta stopala svoje djece na kartonu i izreže ih škarama, a zatim te kalupe nosi sa sobom u kupovinu.

“Kad su vam djeca prerasla stare i trebaju nove cipele, ali ne želite ih voditi sa sobom u trgovinu”, napisala je uz fotografiju koju je podijelila.

Njezina pametna taktika idealna je za kupnju novih cipela za djecu jer tako ne mjerite samo duljinu stopala, već i njegovu širinu, a veliki plus je u tome što kalupni stanu u svaku torbu.

Screenshot/Facebook

Roditelji su oduševljeni

Post dosjetljive mame na Facebooku dobio je gotovo tri tisuće lajkova od drugih roditelja koji su nahvalili njezinu “sjajnu” ideju, a mnogi su komentirali kako će ju i sami iskušati.

Drugi su, pak, već isprobali kupovinu cipela bez svoje djece i oduševili su se.

“Imam šestoro djece i ovo mi je uveliko olakšalo život. Puno je lakše ići u kupovinu sam, jer oni pored cipela žele još mnoštvo drugih stvari”, “To sam napravila kada sam morala kupiti cipele za tri dječaka kojima nije baš lako kupovati!”, “Moja mama je to radila kad sam bila mala, mislila sam da je luda!”, komentirali su.

Neki pratitelji grupe su čak predložili korištenje papira umjesto kartona kako bi se kalupi mogli presaviti i staviti u džep.

Povratak na Net.hr