'Dugo radim kao seksualna radnica. I dosad sam naišla na stvarno strašne frajere. Evo koji su bili najgori'

Jedna je seksualna radnica anonimno odlučila ispričati svoje iskustvo i prisjetiti se koji su bili najčudniji frajeri s kojima se ikada susrela. Te što su sve tražili od nje

20.6.2017.
19:00
thinkstock, oneinchpunch
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvi put

"Prvi put mi je bio jedne subotnje večeri s frajerom kojemu su se jako svidjele moje visoke, kožne čizme, pa me pratio do mog stana, sagnuo se i počeo ih lizati. Za manje od jedne minute mi je dao novac i otišao. Jedva sam mu vidjela lice."

Brunch

"Postoji taj jedan frajer koji svake subote ujutro dolazi u moj stan s pecivima i dimljenim lososom. Njemu je napeto kad nam napravi doručak, pa se prije toga seksamo."

'Ne sudi knjigu po koricama'

"Iako taj frajer ima zaista divnu kući i iako se činilo da mu je i supruga sasvim normalna, na kraju je od mene tražio da stavim onaj vibrator na remenu i govorim mu koliko je uzak."

Totalni čudak

"Jedan je frajer stvarno napravio rupicu na vratima kako bi njegovi prijatelji mogli gledati dok ga oralno zadovoljavam. Nema jagodice na prstima... On je onaj tip osobe koju biste voljeli izbjeći na ulici."

Frajer koji se nije htio seksati

"Dick K. je moj klijent koji me sa sobom odveo sve do Kalifornije na poslovni put. Iako i dalje ne razumijem zašto. Čak me i ne dodiruje kad spavamo u istom krevetu."

Rekli su mi da se i oni žele time baviti

"Mnogo su mi puta frajeri rekli da bi se i oni bavili ovim poslom da su žene..."

'Dragi' dečki

"Mnogi frajeri s kojima radim ljubazniji su prema meni nego frajeri s kojima sam izlazila, možda zato što cijene nekoga tko po satu zarađuje više od njih ili možda samo zato što znaju da se neću opirati, pa me ne moraju napadati."

Lijeni frajeri

"Ponekad pomislim kako frajeri plaćaju zato što se tad ne osjećaju krivima što samo leže i čekaju da netko drugi obavi posao, bez da uzvrate uslugu."

Tata tipovi

"Još jedan moj redoviti klijent vodi trgovinu u kojoj to obično radimo. Plaća mi svaki tjedan bez obzira na to vidimo li se ili ne, on to naziva 'predujmom'. Teško je povezati njegovu očinsku narav s njegovim stilom života."

Bogati, a škrti frajeri

"Još jedan moj redoviti klijent bogati je trgovac. Barem sam čula da je bogat, jer ne plaća ništa više od ostalih. Zapravo, plaća i manje; inzistira da se nalazimo u hotelskim sobama blizu njegova posla, a cijenu sobe mi oduzme od plaće."

Prilično strašne situacije

"Nikad ne radim s nekoliko muškaraca u grupi jer se takve stvari obično pretvore u silovanje. Možeš kontrolirati situaciju jedan na jedan, ali ne možeš ih kontrolirati u grupama i kad su pijani."

Frajer koji se voli maziti

"Uz seks, ovaj se frajer jako voli maziti, a to me, iako je platio da provede vrijeme sa mnom, užasno živcira. Uvijek se žurim što više mogu i zadnje što mi treba je neki potpuni stranac kojem treba pažnje i to da njemu glumim lutku. A čak mi ne dopušta ni da zapalim cigaretu. Kakva agonija."

Jedan mi je poklonio ukradeni auto

"Bila sam u Kaliforniji i taj me frajer pokupio i pitao želim li s njime provesti noć. A ako to napravim, rekao je da će mi pokloniti automobil. Da, zaista sam mu povjerovala... Ali moje je oduševljenje brzo splasnulo. Ipak, cijelo sam vrijeme razmišljala kako će mi nakon dugonoćnog oralnog seksa, iako bi neke žene to dopustile i bez plaćanja, doći auto. To je bio plus. Bila je to Honda Civic, a razlog zbog kojeg mi ga je dao bio je zato što je bio...ukraden."

Mlađi frajeri koji kradu

"Svaki frajer misli da je baš on iznimka i njihov im ego ne dopušta da plate za ono što dobiju... Posebice mlađi frajeri, oni su grozni, čak sam ih nekoliko uhvatila kako kradu novac koji su mi ranije dali dok ne gledam."

Izvor: Redbook Magazine

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali