SAMO MALO PAŽNJE

USREĆUJU VIŠE OD NOVIH CIPELA: Pokloni koje sve djevojke žele od svog dečka, a ne koštaju ništa!

Božić je vrijeme darivanja,pa je sasvim uobičajeno da u ovo vrijeme trošimo više nego inače. Svaka žena voli dobiti lijepi poklon, ali to ne znači da on mora biti skup. Donosimo listu poklona koji ne koštaju ništa, a svaka ih žena želi.

Masaža

Dvije ruke koje će je osloboditi stresa ili boli u leđima su bolji poklon od bilo kakve materijalne stvari. Senzualna masaža opušta, a i znači da provodite vrijeme zajedno, tako da su to dva poklona u jednom.

Večera (koju si sam pripremio)

Ponekad je lijepo biti dočekan s već gotovom večerom. Uostalom, muškarci u pregačama su (navodno) jako seksi, tako da vas poslije sigurno i nagraditi.

Oprano suđe

Još jedna seksi scena u kojoj žene vole vidjeti muškarca: Njegove ruke prekrivene sapunicom koja nježno uklanja ostatke večere sa suđa. Ona za to vrijeme može odmoriti, a to je definitivno odličan poklon!

Daljinski

Rat između muškarca i žene oko daljinskog upravljača nikada ne prestaje, a ako je stvarno želite razveseliti, gledajte baš ono što želi – čak i ako je to prijenos iz Sabora.

Vaše vrijeme

Odvojite poslijepodne samo za nju: Ugasite mobitel, isključite se i pravite se da ništa drugo ne postoji. Ovo će dobro doći i vama i njoj, a sigurno vam neće biti dosadno.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr