GENIJALNO

TVITERAŠI POLUDJELI ZA OVIM ORIGINALNIM KUĆANSKIM TRIKOM: Posteljinu više nikad nećete slagati na uobičajeni način

Korisnici Twittera podijelili su zlata vrijedne savjete kako organizirati posteljinu i odjeću u svom domu, a da u njemu uvijek bude reda.

Cijeli kaos oko blagdana polako se primiče kraju pa sad vjerojatno negodujete oko vraćanja svog doma u normalu. Sada su stručnjaci pokazali trik kako da vaš ormarić za posteljinu uvijek bude savršeno organiziran. Sve što vam treba su jastučnice. Trik, podijeljen na stranici House&Home Pride na Twitteru, prikazuje da svaku plahtu i navlaku za poplun trebate staviti u pripadajuću jastučnicu. Tako više nikad nećete morati tražiti sve dijelove kompleta i usput raskupusati cijeli bunt.

Korisnici Twittera idejom su naprosto oduševljeni, a neki ne mogu vjerovati kako se sami toga prije nisu sjetili. “Ovo mijenja sve”, ustvrdila je TV voditeljica Kirstie Allsopp. Dok se većina divila ovoj inovaciji, neki su priznali kako to koriste već godinama, kao i da su ideju podijelili sa svojim prijateljima.

VRIJEME JE ZA REORGANIZACIJU ORMARA! Stručnjakinja savjetuje kako ga posložiti da vam sve bude nadohvat ruke

Jedna je korisnica dala sličan savjet za pidžame. Da bi gornji i donji dio uvijek bili zajedno, donji dio umetnite u gornji i to je to. Anita Birges se dosjetila kako složiti odjeću u ormar da znate što ste kad nosili. Na početku godine sve odjevne predmete stavite na vješalice, a njih sve u istom smjeru okrenite i postavite na nosač. Kako što odjenete i vratite u ormar, okrenite vješalicu na drugu stranu. Na taj način ćete spriječiti ponavljanje outfita, piše Daily Mail.

Povratak na Net.hr