banner

VIDEO ZADIVIO INTERNET

PROMIJENITE NAVLAKU ZA POPLUN U NEKOLIKO SEKUNDI; Trik inovativne mame dijele svi: ‘Kakva je ovo čarolija?!’

Mlada majka pokazala je kako uspješno promijeniti navlaku za poplun u rekordnome roku i oduševila internet

Svatko tko ima bračni krevet zna koliko je teško i naporno promijeniti navlaku na poplunu, pogotovo ako imate onaj zaista veliki pokrivač, a nema vam tko pomoći. Nasreću, jedna je majka otkrila genijalan način za mijenjanje toga dijela posteljine – u svega nekoliko sekundi.

Sophie Liard, koja objavljuje na TikToku pod nadimkom The Folding Lady, pokazala je nedavno kako uspješno promijeniti navlaku za poplun u rekordnome roku i oduševila mnogobrojne korisnike ove društvene mreže.

JEDNOSTAVAN I UČINKOVIT TRIK JEDNE MAJKE: Evo kako djeca više nikad neće otvoriti poklone prije Božića

@thefoldinglady

I don’t know how this works but it does 😂 #bed #home #bedroom #duvet #hack #lifehack #lifehacks

♬ Viva La Swing aka #SandoTwist by @Abiud_Sando – Mingaling 2.0

Kakva je ovo čarolija?!

Posao je započela tako što je poplun stavila na čistu navlaku. Pazeći da kutovi ostanu zajedno, zarolala je poplun na način da je nalikovao na kobasicu ili palačinku. Zatim je prebacila kutove sa svake strane i izravnala poplun, koji se čudom našao unutar navlake.

Zadivljujući video ove inovativne mame pogledale su tisuće ljudi, a mnogi su zaključili kako je njezin trik – čaroban, prenosi The Sun.

“Nevjerojatno, punih 30 godina to radim pogrešno”, “Kakva je ovo čarolija?!”, “Ovo izgleda tako lako u odnosu na ono kako ja to radim, kao da se borim s tigrom i potom sam iscrpljena na kraju”, samo su neki od komentara Sophienih pratitelja, koji tvrde da će ovaj trik svakako isprobati.

Povratak na Net.hr