NEOBIČNA METODA

NA ČIJOJ STE STRANI? Žena pokazala kako se ‘pravilno’ vješa oprano rublje i pokrenula žustru raspravu

Neobična metoda podijelila je mišljenja na društvenim mrežama, a neki su išli toliko daleko da su ženu prozvali luđakinjom

Naizgled nevina fotografija opranog ručnika koji visi na sušilu izazvala je žustru raspravu oko pravog načina vješanja rublja u jednoj grupi na Facebooku.

Debata je počela kada je Australka objavila fotku ručnika koji nije zakačila na sušilo, kao što je uobičajeno, već je kvačice stavila na dvije strane ručnika ispod rešetke.

“Mislim da je ovo ispravan način za korištenje kvačica. Cijeli život sam to pogrešno radila. Što mislite?”, napisala je uz fotografiju na koji mnogi nisu ostali ravnodušni.

FacebookFoto: Facebook

Dok su neki u komentarima poručili kako je to dobar način da se rublje ne petlja, drugi su ju proglasili luđakinjom. Jedna članica grupe otkrila je da se služi istim trikom kada putuje kamperom kako joj odjeća ne bi odletjela na vjetru, a druga stavi kvačice na plahte kako se ne bi zapetljale na dnu.

No, druge nisu uvjerene u učinkovitost ove metode. “Neka svi rade što žele, ali smiješno mi je kako u 2020. mlađe generacije govore starijima kako sve rade pogrešno”, “Kada je rublje zakačeno za rešetku sušila ostaje na mjestu te se suši propisno i jednako”, “Već vidim kako bih se mučila s traženjem kvačica dok nabrzinu spremam rublje jer počinje padati kiša”, pisale su u komentarima.

Povratak na Net.hr