UVIJEK ISTI REZULTAT

LUKAVA ŽENA POKAZALA KAKO PROVJERAVA JE LI SUPRUG OČISTIO ONO ŠTO JE TREBAO: Bolje da nije čitala komentare na tu svoju objavu

Majka je odbacila djecu u školu, a kada se vratila provjerila je površine koje je njezin suprug trebao očistiti

Jedna lukava majka smislila je jednostavni trik koji će poslužiti svim ženama koje će prepustiti čišćenje podova svojim boljim polovicama.

Naime, ona nije povjerovala da će njezin muž usisati kuću i oprati podove dok ona vodi djecu u školu pa je postavila jednu zamku.

ISPRAVAN NAČIN ČIŠĆENJA KUHINJSKIH POVRŠINA: Evo zašto biste ovu metodu trebali smjesta uvesti u svoju rutinu

Chrissy je na TikToku pokazala kako je stavila zelene šljokice na razna mjesta, uključujući ispod tepiha i iza vrata. Htjela je vidjeti hoće li ih njezin suprug počistiti kao što je i rekao.

Kada se vratila kući i provjerila ta mjesta, potvrdila je svoje sumnje jer su šljokice i dalje bile tamo gdje ih je ostavila.

SNIMALA ČIŠĆENJE SJEDALA U AUTU I ŠOKIRALA REZULTATIMA: Teško je povjerovati koliko se prljavštine u njima skuplja

@chrissy.j.xx

Reposting part 1 and 2 as I know some of you are struggling to find part 2! 🥰 #familylife #mumsontiktok #familychallenge

♬ No Time For Tears – Nathan Dawe & Little Mix

Njezin je video pregledan više od dva milijuna puta, a dio korisnika u komentarima joj je savjetovao da prestane postavljati slične zamke jer si tako samo stvara više posla budući da se rezultat nikad neće promijeniti.

“Tipični muškarac. Moj muž je isti”, “Drago mi je da nisam jedina žena koja je ovo učinila”, “Znala si da ćeš ti to na kraju sama počistiti”, “Samo si zadaješ više posla po kući”, pisali su joj.

Povratak na Net.hr