ODMAH ISPROBAVAMO

LJUDI TVRDE DA IM UZ OVAJ TRIK WC PAPIR TRAJE DULJE: Dovoljan je jedan potez prije stavljanja role na držač

Toaletni papir troši se brže nego inače? Pokušajte zgnječiti rolu – tako će se ona sporije vrtjeti na držaču i povlačit će se manje papira

Budući da trenutno sve više vremena provodimo kod kuće, logično je da nam osnovne potrepštine isteknu mnogo brže nego prije. Kao rezultat samoizolacije uslijed koronavirusa, neke stvari, uključujući brašno, sapun i toaletni papir mogu se klasificirati kao “suho zlato”, jer ih je prilično teško naći u trgovinama.

Premda uvijek možete čekati ispred najbližega supermarketa i do sat vremena, u nadi da ćete ugrabiti barem jedan paket, postoji mnogo jednostavniji način da iskoristite jedan od ovih priželjkivanih predmeta.

LIJEČNICA UPOZORAVA: NE KUPUJTE OVE SAPUNE ZA RUKE! Sadržavaju spojeve koji mogu olakšati proboj koronavirusa

shutterstock

Zgnječite rolu i papir će trajati dulje!

Domišljata mama podijelila je svoj top savjet uz koji rola toaletnoga papira može dulje trajati u Facebook grupi “Mums Who Budget & Save”. Ovaj trik savršen je u vrijeme pandemije, ali ga, naravno, možete nastaviti primjenjivati i kasnije, piše Mirror.

MAMIN TRIK PROTIV PLIJESNI U STAKLENKAMA: ‘To zatvara prolazak zraka i sprječava da se hrana unutra kvari’

“Djeca vam pohađaju školu na daljinu? Toaletni papir troši se brže nego inače? Pokušajte zgnječiti rolu – tako će se ona sporije vrtjeti na držaču i povlačit će se manje papira”, napisala je u statusu i fotografijom pokazala kako ona to radi.

Facebook

Mnogi su članovi grupe brzo pohvalili neimenovanu ženu zbog njezine pametne ideje. “Genijalno! Definitivno isprobavam – za sebe!”, obećao je jedan, a drugi je donio provjerene rezultate: “Radim ovo već dulji niz godina. Djeluje!”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr