LEGLO PRLJAVŠTINE

KADA STE GA ZADNJI PUT OČISTILI? Evo što skriva kutak u domu na koji svi zaboravljaju; ‘Šokirana sam količinom smeća’

Ispod se nakupilo prastarih ostataka hrane, smeća, raznih dječjih igračaka i mnogo druge prljavštine

Australka Jody Allen šokirala je brojne korisnike Facebooka nakon što je podijelila fotografije svoga – kauča. Ispostavilo se kako je upravo on boljka u kućanstvu većine ljudi jer ga, naime, malo tko redovito čisti.

Ova majka je napisala da je svoje sinove ostavila kod bake kako bi dubinski očistila kuću, a kada je podignula jastuke na kauču, imala je što vidjeti. Ispod njih se nakupilo prastarih ostataka hrane, smeća, raznih dječjih igračaka i mnogo druge prljavštine. Svoj šok izrazila je u opisu fotografija.

ZABORAVITE NA ČIŠĆENJE POSLIJE SVAKOG PODGRIJAVANJA: Genijalan trik s kojim vam hrana nikad neće prskati po mikrovalnoj

Facebook

Kritični dijelovi svakog doma

Nakon dijeljenja fotografija na društvenoj mreži, Jody je doznala kako nipošto nije jedina. Mnogi drugi roditelji učinili su isto u svojim domovima pa otkrili kako se nalaze u istom problemu, prenosi Daily Mail.

“Ova objava me toliko usrećila jer sada vidim da je moje kućanstvo sasvim normalno”, jedan je od mnogobrojnih komentara ispod objave ove mame. Stručnjaci za čišćenje također su podijelili druge stvari koje se često zaboravljaju očistiti u kućanstvu, a one uključuju: kvake na vratima, prekidače za svjetla, ali i tuševe, za koje mnogi smatraju “da se čiste sami”.

Povratak na Net.hr