NOVI PROJEKT TMG-a

DBLOG.HR Veliki povratak legendarne urednice: Lansiran ultimativni portal za dom, dizajn i šoping

Hrvatska je dobila ultimativni portal za interijere, dizajn, šoping, lijepe stvari i dom, lansiran danas na adresi www.dblog.hr.

Autorica projekta i glavna urednica dbloga poznata je lifestyle urednica Boba Blašković, koja je bila utemeljiteljica i prva glavna urednica popularnog časopisa D&D-a.

“Dblog će korisnicima nuditi konkretne ideje, inspirativne savjete, autorske priče, šoping vodiče i kvalitetne fotografije, s izraženim naglaskom na osobnu selekciju i Bobin urednički odabir”, kažu voditelji projekta. Boba Blašković neko vrijeme nije radila u medijima, a dblog predstavlja njezin veliki povratak na scenu.

Dblog je lansiran kao specijalizirani kanal Telegrama, vodećeg news portala za nove generacije, s naglaskom na kućni dizajn, probrane interijere i eksterijere, šoping za dom, inspiracije, kao i nove projekte, koncepte, ideje i dobru arhitekturu.

Prije tri tjedna Telegram je predstavio svoj prvi kanal, Telesport, koji je od lansiranja ostvario gotovo pola milijuna posjeta. “Lansiranjem dbloga u suradnji s Bobom Telegram širi svoju platformu i želi učvrstiti poziciju vodećeg medija za nove generacije”, kažu voditelji.

Telegram Media Grupa (TMG) najbrže je rastući digitalni izdavač na tržištu, s više od milijun i dvjesto tisuća jedinstvenih korisnika mjesečno. U portfelju TMG-a je Net.hr, jedan od najpopularnijih hrvatskih news portala, Telegram.hr, ŽenaNet, drugi najposjećeniji lifestyle portal u Hrvatskoj, te nedavno lansirani Telesport, sportski kanal Telegrama s analitičkim novinarstvom.

Povratak na Net.hr