TAKO LAKO

ČIŠĆENJE PLASTIČNIH POSUDA VAS IZLUĐUJE? Ovaj jednostavni trik poštedjet će vas puno muke i živaca

Čišćenje spremnika za hranu donedavno se mnogima činilo nemoguće, ali ovaj trik je sve promijenio

Sigurno ste barem jednom pokušali očistiti svoje plastične posude od tvrdoglavih mrlja i dobrano se pomučili, a zadatak vam je bio teži ako se radilo o mrljama od crvenog umaka koje je naizgled nemoguće oprati.

No, na TikToku se pojavio video s jednostavnim trikom koji je ubrzo postao viralan, a nakon što vidite rezultat bit će vam i jasno zašto.

ČINI SE PRAKTIČNO, ALI ODMAH PRESTANITE: Ovih šest površina nikad ne biste smjeli čistiti papirnatim ručnicima

Adi Kempler objavila je video u kojem je pokazala kako čisti plastično posuđe nakon jela. Pritom je koristila samo malo deterdženta za posuđe, toplu vodu i komadić papirnatog ručnika. Sve to stavila je u posudu i tresla ju oko 45 sekundi, a rezultat je – savršeno čista posuda.

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! #fyp #cookingvideos #cookinghacks #lifehacks #hacks #stainremover #foryou #foryoupage

♬ original sound – adikempler

Snimka je dosad pogledana 3,7 milijuna puta i skupila je više od 500.000 lajkova.

SVAKU POVRŠINU MOŽETE OČISTITI DVOSTRUKO BRŽE: Genijalni trikovi koji će vas poštedjeti mukotrpnog ribanja

Adi je za BuzzFeed otkrila da joj je trik pokazala pomajka. Priznala je i da je isprva bila skeptična oko njegove učinkovitosti, a onda ga je isprobala i iznenadila se rezultatima, baš poput drugih korisnika TikToka.

Neki su iskušali trik i otkrili da efikasnost ovisi o vrsti mrlja i koliko dugo tamo stoje. Bilo kako bilo, nije ga naodmet isprobati prije nego što se odlučite na bacanje prljavih posuda.

Povratak na Net.hr