AJME, GENIJALNO!

BEZ SAGINJANJA I MUČENJA: ‘Ovaj čudesan trik za čišćenje kade naučio me grozni stanodavac koji nije trpio mrlje’

‘Znaš li koji je najbolji način za pranje kade?’, upitao je gazda podstanarku, a onda se vratio s deterdžentom za suđe i – metlom

Iz svojega gorkog iskustva sa stanodavcem iz pakla, ova je žena ipak uspjela izvući jednu pozitivnu stvar i pretočiti je u lekciju koja joj sada, zahvaljujući njegovim perfekcionističkim zahtjevima oko čistoće stana, uvelike olakšava čišćenje – kade.

Dok je bila mlada, Faith Durand je s dvjema prijateljicama unajmila maleni ranč na Floridi, a gazda im je bio stariji muškarac koji mladim djevojkama nije vjerovao da znaju održavati kuću čistom. Stalno ih je provjeravao i nije im dao da rade ikakve preinake, poput bojenja zidova i sl.

Deterdžent za suđe i metla

Jednom je tako došao u provjeru i nije mu bilo drago kada je vidio da kada u kupaonici baš i ne blista od čistoće. “Ono tamo su ti mrlje, mlada damo! Znaš li koji je najbolji način za pranje kade?”, upitao ju je.

PROVJERITE WC ŠKOLJKU, VJEROJATNO I VAŠA IMA OVAJ MEHANIZAM: Trik koji uvelike olakšava čišćenje dijeli se kao lud

Faith je odgovorila da ne zna, a on je tada otišao u kuhinju i vratio se s deterdžentom za posuđe i – metlom. Izlio je deterdžent po kadi i dobro je izribao metlom. Kada je bio gotov, sve je isprao vodom i kada je bila čista kao da je nova.

Ne morate se saginjati

Iako je ubrzo odselila s toga imanja i zaklela se kako više nikad neće živjeti kod takvog stanodavca, ovaj trik s deterdžentom za posuđe i metlom ipak je zapamtila.

“Ovu metodu za čišćenje kade koristim redovito od tada i najbolja star od svega je što se ne morate saginjati dok ribate kadu, a na kraju sve ispadne jednako čisto”, izjavila je Faith za Apartment Therapy.

Povratak na Net.hr