Play ponuda

POMAŽE SIGURNO / Stručnjaci za čišćenje otkrili trik za skidanje crne plijesni s glave tuša: Mnogi se kunu da ova dva proizvoda sigurno skidaju prljavštinu

Obožavatelji internetske senzacije, gospođe Hinch, koja je stručnjakinja za čišćenje, otkrili su sjajan trik koji će vam pomoći ukloniti crnu plijesan i plijesan s glave tuša

6.3.2023.
7:39
Play ponuda

Ne iznenađuje da su glave tuševa vrlo osjetljive na plijesan jer su stalno izložene vlazi. Uobičajeno je da se počnu pojavljivati crne, zelene ili sive mrlje, osobito na rupama gdje voda izlazi.

Srećom, obožavatelji gurua za čišćenje, gospođe Hinch, čije je pravo ime Sophie Hinchliffe, podijelili su trik koji se može koristiti za uklanjanje nakupina plijesni. Gospođa Hinch postala je slavna nakon što je na internetu objavila savjete i preporuke za čišćenje, a sada ima vojsku obožavatelja koji na internetu dijele svoje trikove i trikove.

Plijesan na glavi tuša

Jedna žena je na Facebooku tražila savjet o tome kako očistiti glavu tuša pa je napisala: "Moja je pocrnila u rupicama gdje izlazi voda. Pokušala sam s izbjeljivačom, ali nije išlo."

Objava je prikupila gotovo 100 komentara, a mnogi su ljudi podijelili isti trik kako bi se riješili prljavštine. Mnogi su se složili da je najbolji trik potopiti ga preko noći u otopinu sode bikarbone i bijelog octa.

Izvor: Shutterstock

Jedna je osoba predložila: "Napunite vrećicu za hranu sodom bikarbonom i bijelim octom, stavite glavu tuša i zavežite je na dva sata, trebalo bi ispasti dobro."

Druga žena je rekla isto, dodajući: "Istuširajte se, stavite u vrećicu za hranu otopinu hidrogenkarbonata i bijelog octa i ostavite preko noći. Ako je potrebno, upotrijebite staru četkicu za zube. Radi svaki put."

Play ponuda

Ako nemate sodu bikarbonu, jedna iskusna žena je predložila da umjesto nje upotrijebite limunov sok. Rekla je: "Skinite glavu tuša, očistite rupice čačkalicom, a zatim stavite glavu u veliku vrećicu za sendvič s mješavinom bijelog octa i limunova soka. Ostavite pola sata, a zatim isperite i istrljajte", piše Mirror.

Izvor: Shutterstock