BILA JE 'PRESEKSI'

DOBRO JE POGLEDAJTE PA PROCIJENITE – JE LI OVO ZA ZATVOR? Djevojka uhićena zbog ovog bikinija! ‘Ali nisam gola…’

Policajci tvrde da je prekršila ‘pravilnik o bikiniju’, odveli su je s plaže u lisicama

Kada je toga dana došla na plažu, poznata akrobatkinja Sam Panda nije ni slutila da će završiti u policijskoj postaji. Snimka njezina uhićenja u Myrtle Beachu postala je viralna zahvaljujući činjenici da su joj dečki u plavom stavili lisice na ruke samo zbog kupaćega kostima koji je imala na sebi.

Prekršila je pravilnik?

Na snimci se vidi kako se Panda svađa s policijom zbog pravilnika o bikiniju, za koji policajci tvrde da ga je ona prekršila, a vidi se i kako je policija odvodi s plaže u lisicama.

SLON SE NEVIĐENO NAPALIO: Njegova reakcija na prsatu djevojku u bikiniju totalni je hit, snimka baca pod stol

INCIDENT NA PLAŽI: Cura se snimala u bikiniju kad ju je napala starija žena – ‘Moji sinovi gledaju u tvoju gu*icu!’

“Doslovno ovo nosim na plaži svaki dan”, govori ona policiji u videu. Uz 20-minutnu snimku koju je objavila na Facebooku i koja je odmah privukla mnogo pažnje, performerica je objasnila i kako je sve započelo.

Snažna poruka o tijelu

“Neka je žena nazvala policajce zbog mene i mojega bikinija. Tako je sve počelo. Neka je Karen odlučila da je moje tijelo uvredljivo za nju i pokazala svojoj kćeri kako njezino tijelo jednoga dana može dovesti do uhićenja. Njezino tijelo moglo bi biti razlog zbog kojega je odrasli se*onja zlostavlja. Njezino tijelo ne valja”, napisala je Sam uz snimku.

Nakon što su policajci odveli nju i njezinu prijateljicu s plaže, pročitali su joj uredbu u kojoj stoji da je nezakonito pojaviti se gol na bilo kojoj javnoj plaži. “Ali ja nisam gola!”, branila se poznata akrobatkinja, prenosi Daily Mail.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr