KAKAV NEUGODNJAK

DJEVOJKA SLUČAJNO POSLALA SVOJU POLUGOLU FOTKU U OBITELJSKI RAZGOVOR: ‘Umrijet ću. Vidimo se svi u paklu’

Prijateljica je trebala prespavati kod nje i isprobati grudnjak, no budući da nije došla Beth joj je poslala fotke

Obiteljski razgovori na platformama za razmjenu poruka obično služe za slanje smiješnih i nevinih fotografija, no jedna je djevojka proživjela noćnu moru kada je slučajno obitelji poslala svoju polugolu fotografiju.

U prvom isječku koji je Beth objavila na TikToku objasnila je da je bila u shoppingu s prijateljicom. Jako im se svidio jedan grudnjak iz Primarka, no budući da je donje rublje tamo označeno u veličinama S, M i L, njena ‘obdarena’ prijateljica nije bila sigurna koji će joj pristajati.

“Prijateljica mi je rekla da ga ja isprobam i da će ona usporediti veličinu sa mnom, vratiti se sutra i kupiti. Ja sam kupila grudnjak i gaćice u setu u svakoj boji jer je koštalo oko 25 kuna. To je stvarno jeftino”, objasnila je Beth.

@bethanymargaret

I accidentally sent a n00d in my family group chat 🤦🏼‍♀️ #storytime #cringe #awkward #repost #fyp #viral #foryoupage #awkwardstorytime #ohnonononono

♬ Oh No – Kreepa

Te je večeri prijateljica trebala prespavati kod nje i isprobati grudnjak. Budući da nije došla, dogovorile su se da će joj Beth poslati svoje fotografije.

“Razgovarale smo preko WhatsAppa. Ni sa kim se ne dopisujem tamo osim s obitelji i s njom. Ušla sam na WhatsApp i otišla na najnoviji razgovor. Nisam ga ni pročitala jer je najnoviji uvijek s prijateljicom. To je jedini razgovor koji je uvijek aktivan na WhatsAppu”, rekla je Beth u videu.

‘Barem si nosila grudnjak’

Ostavila je mobitel i presvukla se, a onda je dobila poruku. Očekivala joj da joj se prijateljica zahvaljuje, no javio joj se brat. “Izbriši to. Brzo”, poslao joj je.

@bethanymargaret

I accidentally sent a b00b pic in the family GC 🤦🏼‍♀️ #part2 #storytime #cringe #awkward #fyp #viral #foryoupage #awkwardstorytime #ohnonono #fail

♬ Oh No – Kreepa

Kada je shvatila što je učinila, odmah ju je izbrisala. No, nije bila dovoljno brza jer su skoro svi članovi obiteljske grupe vidjeli fotku. “Umrijet ću. Vidimo se svi u paklu”, poslala im je.

@bethanymargaret

Don’t send n00dz in the family GC ✌🏻#part3 #storytime #cringe #awkward #fyp #viral #foryoupage #awkwardstorytime #fail #ohnonononono #follow #helpme

♬ Oh No – Kreepa

Jedan član obitelji pokušao ju je smiriti i poslao joj je samo: “S*anja se događaju”. Sreća u nesreći jest što je njen otac već spavao kada je poslala fotku, no rekla mu je što se dogodilo idućeg jutra.

“Barem si nosila grudnjak. Živi i uči. Uvijek prije slanja provjeri kome šalješ takve fotografije”, poručila joj je šogorica.

@bethanymargaret

Conclusion – don’t send n00dz to your family GC 🤙🏻 #storytime #cringe #awkward #fyp #viral #foryoupage #awkwardstorytime #ohnonononoo #fail #helpme

♬ Oh No – Kreepa

Bethini isječci prikupili su više od milijun pregleda na TikToku, a komentatori su impresionirani ležernom reakcijom njene obitelji.

“Barem su imali razumijevanja”, “Volim tvoju obitelj”, “Jesi pronašla udobnu rupu u koju se možeš sakriti? Jer ja vjerojatno više nikad ne bih htjela vidjeti svoju obitelj da mi se ovo dogodi”, pisali su korisnici.

Povratak na Net.hr