MJEŠTANI RTINE

DALMATINCI ZGROŽENI EROTSKIM FOTO SESSIONOM ISPRED CRKVE: ‘Bile su gole i jedva punoljetne. Uvijale su se oko stupova’

Mještani koji su zatekli razgolićene djevojke tvrde da su pobjegle automobilom poljskih registracijskih oznaka

Mještani Rtine u općini Ražanac neugodno su se iznenadili kada su u utorak oko 18 sati ispred crkve sv. Šime vidjeli gole mlade žene, piše Zadarski.hr.

Tvrde da su takve pozirale fotografima na crkvenim vratima, da bi se umotale u ručnike i pobjegle kada su mještani počeli glasno negodovati.

“Bile su potpuno gole i jedva punoljetne. Uvijale su se oko stupova crkve i gole stajale na vratima. Nije nam bilo jasno što se događa”, ispričali su svjedoci za Zadarski.hr.

“Taman je prestala padati kiša. Sve se odigralo brzo. Kraj crkve su stajale dvije potpuno gole jedva punoljetne žene, nisu imale više od 20 godina. Izašli smo ih iz automobila i pitali muškarce koji su ih snimali što tu rade. Djevojke su se odmah pokrile ručnicima, a onda su ubrzo svi sjeli u automobil i pobjegli. Ne znamo tko su bili i kojim povodom, ali smo vidjeli da je automobil bio poljskih registracijskih oznaka”, dodali su Rtinjani.

‘Ljeti se svašta događa’

O svemu se oglasio i don Filip Kucelin, župnik župe od Ružarija u općini Ražanac.

“To je naša filijalna crkva, na osami. Uvijek je zaključana osim kada se tamo održavaju mise. Osobno me o takvoj vrsti incidenta nitko nije obavijestio, tako da ne znam što je bilo i jeli se to dogodilo. Taj dio nije pokriven video nadzorom kao što je naša glavna crkva Gospe od Ružarija u Ražancu. Mogu reći samo da se ljeti svašta događa”, rekao je za Zadarski.hr.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr