Soda bikarbona ima široki spektar primjene, a jeste li znali da će vam pomoći da se riješite biljnih uši? Kako soda bikarbona djeluje na biljne uši? Soda bikarbona djeluje na biljne uši kao organski sprej, a da biste pripremili svoj organski sprej protiv biljnih ušiju potrebni su sljedeći sastojci: soda bikarbona, maslinovo ulje, tekući sapun i voda.

U posudu stavite jednu žliču sode bikarbone, jednu žlicu maslinovog ulja, nekoliko kapi tekućeg sapuna. Sve zajedno razrijedite u pet litara vode i stavite u raspršivač kako biste lakše nanosili sprej na biljke. Poprskajte biljke sa sprejom, ali nije dovoljno samo jedanput poprskati biljke, već je potrebno svaka tri dana jedanuput i rezultati će brzo biti vidljivi.

Ovaj prirodni sprej možete koristiti bez problema jer u sebi nema nikakvih otrova i pesticida, a ujedno se možete na jednostavan I brz način riješiti nametnika, biljnih ušiju s vaših biljaka.

Soda bikarbona pomoći će vam da se riješite biljnih ušiju, ali također i da se riješite puževa, mravi u vrtu, također, da vaše biljke imaju ljepše cvjetova. Širok je raspon djelovanja sode bikarbone u vrtu, a najvažnije je to što nije štetna i ne sadrži otrove.