banner

DVA U JEDAN

CIJEPLJENJE PROTIV COVIDA PRETVORILO SE U POSEBNU PROSIDBU: Medicinski tehničar zaprosio dečka s kojim je u vezi pet godina

Medicinski tehničar nije imao vremena za slavlje jer se već 10 minuta nakon prosidbe morao odazvati na hitni poziv

Cijepljenje protiv covida-19 u američkoj saveznoj državi Južnoj Dakoti za jedan homoseksualni par zaposlen u bolnici pretvorilo se u prosidbu.

VIRALAN VIDEO: ZAPROSIO JU JE NA RUŠEVINAMA PETRINJE: ‘Na mjestu gdje je jedva izvukao živu glavu, rekla sam mu ‘Da”

Robbie Vargas-Cortes, 31-godišnji bolničar, imao je zakazano cijepljenje za 23. prosinca, a znao je da će jedan od liječnika zadužen za cijepljenje biti njegov dečko s kojim je u vezi pet godina.

“Htio sam da to bude iznenađenje”, rekao je Vargas-Cortes za CNN.

Eric Vanderlee, medicinski tehničar, otkrio je da nije imao pojma što mu se sprema. Kada mu je dečko podigao rukav, vidio je da već ima ljepljivu vrpcu na njoj. Isprva je pomislio kako mu je kroz šalu htio pokazati gdje ga treba cijepiti, no Robbie je zapravo tamo zalijepio zaručnički prsten.

“Nakon nekoliko sekundi shvatio sam o čemu se radi pa sam rekao: ‘Da, apsolutno, naravno'”, otkrio je Vanderlee koji je potom cijepio svog zaručnika.

Tri godine čekao pravi trenutak

Presretni par nije imao vremena za slavlje budući da se Robbie samo 10 minuta nakon prosidbe morao odazvati na hitni poziv.

Vargas-Cortes otkrio je da je prsten imao čak tri godine i da je čekao pravi trenutak za postavljanje sudbonosnog pitanja. “Približavamo se kraju pandemije. Cjepivo predstavlja novo poglavlje”, objasnio je.

NIJE ZNAO KAKO IZNENADITI DJEVOJKU PROSIDBOM PA SE ODLUČIO NA RISKANTAN POTEZ: ‘Ili slavite ili si mrtav’

U studenom je zbog covida-19 ostao bez 86-godišnjeg djeda. “Iako smo vidjeli što covid radi ljudima, smrt člana obitelji bila je šokantna”, priznao je.

Par naglašava kako će početi s planiranjem vjenčanja tek nakon završetka pandemije, no sretni su što uopće imaju tu mogućnost.

“Južna Dakota je jako konzervativna država. Pravo na homoseksualni brak odobreno je tek 2015. godine. Vidjeti takav nevjerojatni izljev podrške, pogotovo od naših sunarodnjaka, nešto je čudesno. Daje mi novo samopouzdanje da prihvatim ono što jesmo. Uvijek kažem da me strah držati ga za ruku u javnosti, a sada mi se to čini blesavo”, zaključio je Vargas-Cortes.

 

Povratak na Net.hr