MUŠKARCI IH SALIJEĆU

ŽENE S OVOM BOJOM KOSE NAJVIŠE SE SEKSAJU: Psiholozi upozoravaju muškarce čije se žene odjednom odluče na ovu promjenu

Nije važno je li prirodna ili ne, ali ove žene se seksaju češće i imaju više partnera od ostalih.

Sveučilište u Hamburgu detaljno je ispitalo žene o njihovim seksualnim životima, i potom je usporedilo rezultate s njihovom bojom kose.

Studija profesora dr. sci. Werner Habermehl, pokazala je tako da se crvenokose žene seksaju redovitije i češće od brineta, plavuša ili crnki. I ne samo to.

“Seksualni život žena s crvenom kosom je prilično aktivniji od onih s drugom bojom kose. Češće se seksaju i imaju više partnera od prosjeka” istaknuo je dr. Habermehl. Ističe kako pritom ne igra ulogu je li kosa prirodno crvena ili ju žena oboji. Daje i jasno upozorenje.

“Čak i žene u stalnim vezama, ako oboje kosu u crveni daju partnerima do znanja da su traže nešto više. Nisu zadovoljne pa možda žele i novog partnera” ističe psiholog.

Privlačnije muškarcima

No nije sve na ženama. I muškarcima su crvenokose prvlačnije.

“Crvena predstavlja strast, i kada ju muškarac vidi, pretpostavlja da ta žena neće okolišati i da zna što želi od seksa” objašnjava psihologinja  Christine Baurmanns, za Ladbible

‘Crvenokose više privlače pažnju, rijetke su (želimo imati ono što ne možemo) i indikator su mladosti i plodnosti (kao protuteža sijedima)’, objasnila je psihologinja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr