BOLNA PREVARA

ŽENA SLOMLJENA NAKON ŠTO JE SUPRUGA UHVATILA U KREVETU S NJEZINOM MAJKOM: ‘Istina mi je bila pred nosom…’

Suprug se stalno žalio oko seksualnog života, a onda je utjehu pronašao u svojoj punici

Jedna očajna čitateljica obratila se Sunovoj savjetnici za veze Deidre Sanders nakon što je saznala da ju suprug vara s njezinom majkom.

“Uhvatila sam ih u klinču. Bili su u tajnoj vezi. Slomljena sam”, napisala je 23-godišnjakinja na početku.

SEKSUALNI ŽIVOT BRAČNOG PARA ZAMRO NAKON JEDNOG PITANJA: ‘Muž mi je povrijeđen i ne želi voditi ljubav sa mnom’

U braku je sedam godina i sa suprugom je dobila troje djece. Zatrudnjela je kada je imala 16 godina, no voljela je tadašnjeg dečka (sadašnjeg supruga) koji joj je rekao da se želi skrasiti.

“Ne mislim da mi je lagao, ali bilo mu je teško. Uvijek je puno izlazio i pio s prijateljima. Njegov se životni stil nije puno promijenio, dok moj jest. Sa samo 17 godina brinula sam se o jednom djetetu, a prije nego što sam napunila 20 godina došlo je drugo. Naše najmlađe dijete sada ima 18 mjeseci”, objasnila je.

DEČKO JE INZISTIRAO NA TROJCU S DRUGOM ŽENOM, A SADA… CURA JE OČAJNA: ‘Prevario me pred mojim očima’

‘Trebala sam zaključiti o čemu se radi’

Njezin suprug ima visok libido, dok je njezin praktički nestao nakon što je rodila drugo dijete. “Često se žali da stavljam djecu ispred njegovih potreba”, dodala je.

Suprug joj je zbog pandemije nezaposlen od ožujka pa su se morali preseliti k njezinoj majki koja je razvedena i ima 39 godina. Iako je bila gužva u njezinoj kući, htjela je da tamo žive jer u protivnom ne bi mogla viđati unučad.

“Moj se suprug činio sretniji. Nakon nekoliko tjedana saznala sam da još uvijek izlazi s prijateljima, ali se ne opija kao prije te se prestao žaliti na naš seksualni život. Mama mi je rekla da se i ona nalazi sa svojim prijateljima. Trebala sam zaključiti o čemu se radi, ali istina je bila nezamisliva”, napisala je 23-godišnjakinja.

ShutterstockFoto: Shutterstock

“Uhvatila sam ih jednoga dana kada sam se htjela naći s prijateljicom u parku. Moje najmlađe dijete povratilo je na putu do tamo pa sam se vratila doma. Čula sam buku s kata, a moj muž je bio u krevetu moje majke. Bilo je jasno da su se seksali. Vrištala sam na oboje i rekla mužu da pokupi stvari i ode. Sada je kod prijatelja, a mama je još uvijek u kući. Stalno plače i ispričava mi se, ali ja ne mogu preći preko toga. Nigdje drugdje ne mogu živjeti i očajna sam”, zaključila je.

‘Nema izlike, ali…’

Savjetnica joj je preporučila da odmah potraži stručnu pomoć, ali i da sasluša aktere afere. “Ne postoji izlika za ono što su njih dvoje učinili, ali tvoja majka zvuči kao da se kaje. Pokušaj shvatiti da je bila ranjiva i usamljena, što bi ti moglo pomoći da joj oprostiš”, poručila joj je Deidre.

Upitala ju je želi li njezin suprug drugu priliku i je li mu zaista žao. “Tvoj gubitak libida nije izlika da te prevari, posebno s tvojom majkom, ali i zato što je neodgovoran otac”, smatra savjetnica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr