DA NE POVJERUJEŠ

ŽENA GA JE OSTAVILA, ON NAŠAO DRUGU – KOJU VARA S TREĆOM: Ali to nije sve, pazite nastavak – ‘E, tada su krenuli pravi problemi…’

Iako mu je stalo do partnerice, 46-godišnjak silno želi biti sa svojom ljubavnicom, a i ona s njime. Što da radi?

Sredovječni muškarac, kojega je supruga prevarila i ostavila zbog njegova najboljeg prijatelja prije 10 godina, sada se našao u istom scenariju, ali sa zamijenjenim ulogama. Mislio je kako se nakon toga nikad neće oporaviti, ali ubrzo je u život ovoga 46-godišnjaka ušla pet godina mlađa žena, s kojom je bio sretan neko vrijeme.

No, tijekom jednoga ljetovanja u Španjolskoj, zbližili su se s još jednim parom – muškarcem u 60-ima i njegovom 20 godina mlađom suprugom. Taj čovjek kasnije je imao teži moždani udar, a žena se nastavila brinuti o njemu.

Afera traje već godinama

“Ona i ja počeli smo ići na kave i razgovarati, a ja sam shvatio da se zaljubljujem u nju. Započeli smo aferu, koja traje već godinama”, otkrio je ovaj muškarac za The Sun. No, njegova djevojka saznala je da ju je prevario i tada su krenuli još veći problemi.

ZAMKE OTVORENOG BRAKA: Ovi parovi su probali i – opekli se; ‘Htio me vidjeti s drugom ženom. Sada sam lezbijka…’

Ona je sve ispričala njegovoj obitelji i susjedima. Iako se on ponudio da se iseli iz kuće i da prekinu odnos, ona nije htjela i odlučila je ostati s njime. Sada ona cijelo vrijeme pazi što on radi i promatra sve njegove postupke.

‘Sve je samo maštanje’

Iako mu je stalo do partnerice, 46-godišnjak silno želi biti sa svojom ljubavnicom, a i ona s njime. Što da radi? Za savjet se obratio Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders.

“Sve je samo maštanje, osim ako ste oboje spremni djelovati i platiti neizbježnu cijenu. Činjenica je da ne možete biti sa svojom ljubavnicom bez da naštetite djevojci i bez negativnih komentara svojih bližnjih. Jeste li spremni na to?”, pitala je čitatelja Deidre.

“Ako ne, radije zaustavite tu aferu i poradite sa svojom djevojkom na jačanju vaše veze. Čak i ako ste spremni prekinuti vezu s njome, je li vaša ljubavnica spremna napustiti muža? Vrijeme je da odlučite hoćete li ostati u vezi ili je prekinuti. Ako ćete biti zajedno, prestanite žudjeti za nedostižnim i razgovarajte s djevojkom o tome kako da usrećite jedno drugo”, savjetuje Sanders.

Povratak na Net.hr